Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Zivju zupas

Zivju zupa

Sastāvdaļas: 400 g ūdens, 100 g zivju fileja, 200 g kartupeļu, 25 g tomātu, 10 g sīpolu, 5 g pētersīļu, 10 g sviesta, garšvielas, zaļumi

Gatavošana:

Ūdenī liek kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, salmiņos sagrieztus sīpolus vai puravus, pētersīļus un vāra 15 - 20 minūtes. Tad pieliek zivju filejas gabaliņus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz zivis gatavas. Pasniedzot pievieno sviestu, ripiņās sagrieztus tomātus, pārkaisa diļļu vai pētersīļu zaļumus.

Pievienots: 2010-07-22
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.15/20
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sviesta mīkla , salāti , plūme , olas , frikadeles ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Sviestu ar cukuru saputo, pievieno pa vienai veselas olas, pierīvē citrona miziņu, izspiesto citrona sulu un saputo. Tad pievieno skābu
Sivēna gaļas sānu gabalu ar gaļas āmuriņu izdauza un pārkaisa ar sāli. Teļa gaļu samaļ gaļas mašīnā divas reizes, pieliek
Pupiņām novelk sānu dzīslojumu, sagriež gabalos. Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos, verdošā buljonā vai ūdenī vāra kopā ar pupiņām. Sīpolus un
Notīra kartupeļus un ķirbjus, ķirbjus sagriež mazākos, kartupeļus - lielākos gabalos, pārlej ar verdošu ūdeni un gatavībai, tad pielej pienu,
Miltus ar sieru, olām un pienu iejavo pabiezā mīklā un ar to apziež pabiezākās šķēlēs sagrieztu maizi, ko pēc tam
Olbaltumvielas
Olbaltumvielas ir visas dzīvības pamatā, jo tās ietilpst katra dzīva organisma šūnās un audu sastāvā. Tādēļ augšanai un audu atjaunošanai
Rot.: 1 gl. putukrējuma, 1 tēj.k. kafijas, 0,5 tēj.k. kakao, 2 tēj.k. pūdercukura, 100g šokolādes. Margarīnu puto, pievienojot cukuru, olu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO