Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Zivju zupas Nākošā »

Zivju frikadeļu zupa

Sastāvdaļas: 400 g ūdens, 200 g jūras asaru, 15 g burkānu, 10 g sīpolu, 5 g pētersīļu, 200 g kartupeļu, sāls, zaļumi. Frikadeles: 100 g asaru fileja, 10 g baltmaizes, 15 g piena va salda krējuma, 1/5 olas, sāls

Gatavošana:

Svaigus jūras asarus notīra. Zivju galvas, asakas pērlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un uz mazas liesmas vāra 25-30 minūtes, tad izkāš. Asaru fileju kopā ar pienā vai saldā krējumā mērcētu baltmaizi gaļas mašīnā divas reizes samaļ, pievieno olu, sāli, samaisa un veido frikadeles. Zivju buljonā liek salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, pētersīļus, kubiņos sagrieztus kartupeļus, sāli un vāra, līdz kartupeļi gandrz mīksti. Tad pieliek frikadeles un vāra 5- 10 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa sasmalcinātas diļļu vai pētersīļu zaļumus.

Pievienots: 2010-07-22
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.25/24
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ar speķi , mēl , brūnā , piena mērce , Šokolādes ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Liellopu taukus samaļ, sukādu sagriež smalkos kantainos gaba­liņos, nagliņas sarīvē, visas piedevas labi sajauc kopā un iepilda ie­taukotā, ar cukuru
Gaļai noņem taukus, plēves. Gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā abas puses viegli brūnas, noņem
Zemenes notīra, noskalo, iecukuro, izberž caur sietiņu vai atstāj neizberztas - veselas, pielej pienu, atšķaidītu citronskābi, pievieno ledu un saputo.
Sakultu putu krējumu sajauc ar berzto šokolādi, cukuru, deserta bļodā garnē ar šokolādes ripiņām, zvaigznītēm, pasniedz ar pienu.
Kartupeļus rūpīgi nomazgā, gareniski pārgriež uz pusēm. Tasītē ieber ķimenes, kartupeļus ar griezumu piespiež ķimenēm, liek uz taukainas pannas un
Mērcētas pupiņas vāra mīkstas, nokāš un atdzesē. Selerijas ar mizu novāra, nomizo un sagriež mazos gabaliņos. Pupiņas un sagrieztās selerijas
Majonēzi sajauc ar rīvētiem āboliem un mārrutkiem, pieber sāli un labi samaisa. Citādas garšas nianses radīšanai pievieno apelsīnu sulu un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO