Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Zivju zupas Nākošā »

Reņģu zupa

Sastāvdaļas: 400 g ūdens, 150 g svaigu reņģu, 10 g sīpolu, 200 g kartupeļu, 25 g sk. krējuma, garšvielas, zaļumi

Gatavošana:

Verdošā ūdenī liek kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz kartupeļi pusmīksti. Tad zupā virs kartupeļiem liek iztīrītas, noskalotas svaigas reņģes un vāra apmēram 5 minūtes. Pēc tam pievieno skābu vai saldu krējumu un pārkaisa sasmalcinātus diļļu zaļumus.

Pievienots: 2010-07-22
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.05/21
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
pīrādziņ , kartupeļiem , želeja , veltnīši , marineti gurki ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Ietaukotā veidnē liek kārtām šķēlēs sagrieztus kartupeļus, iztīrītu, smalki sakapātu siļķi vai sagrieztas desas un sautētos kāpostus. Pārlej ar olu
Kartupeļus nomizo, izdobj vidu, nolīdzina pamatni. Kartupeļus piepilda, liek ugunsdrošā stikla veidnē, pārliek speķa šķēlītes, pielej buljonu vai ūdeni, cep
Skābētus kāpostus sagriež ar nerūsējošu nazi, pievieno tiem sasmalcinātus sīpolus un samaisa ar eļļu.
Veselas seleriju saknes apvāra tā lai nav pārāk mīkstas, mizo, griež kubiņos, pievieno sarīvētus ābolus un smalki grieztu sīpolu, visu
Nomazgātu, gabalos saskaldītu astes gabalu sakarsētā taukvielā apcep brūnu, liek katlā un pārlej ar ūdeni, un vāra apmēram pusotras stundas
Timiāns pieder pie lūpziežu dzimtas. Tas ir vienmēr zaļš, aromātisks puskrūms. Var izaugt 15—20 cm augsts. Ziedi purpursarkani. Aug arī
Ābolus un bumbierus kārtīgi mazgājam, izgriežam serdi un griežam gabaliņos, ievietojam traukā. No apelsīniem izspiežam sulu, ar kuru pārlejam ābolus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO