Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zupas :: Zivju zupas

Zivju zupas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zivju zupa 4.15

Ūdenī liek kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, salmiņos sagrieztus sīpolus vai puravus, pētersīļus un vāra 15 - 20 minūtes. Tad pieliek zivju filejas gabaliņus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz zivis gatavas. Pasniedzot pievieno...Skatīt recepti

Reņģu zupa 4.05

Verdošā ūdenī liek kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sīpolus, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz kartupeļi pusmīksti. Tad zupā virs kartupeļiem liek iztīrītas, noskalotas svaigas reņģes un vāra apmēram 5 minūtes. Pēc tam pievieno skābu...Skatīt recepti

Zivju soļanka 4.21

Svaigu zandartu notīra, atdala galvu, asakas, fileju sagriež gabaliņos. No zandarta galvas, asakām vāra buljonu, izkāš. Verdošā buljonā liek sasmalcinātus skābētus gurķus( bez mizas, sēklām), apceptos sīpolus un tomātu biezeni, zandarta filejas gabaliņus, sāli,...Skatīt recepti

Zivju frikadeļu zupa 4.25

Svaigus jūras asarus notīra. Zivju galvas, asakas pērlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un uz mazas liesmas vāra 25-30 minūtes, tad izkāš. Asaru fileju kopā ar pienā vai saldā krējumā mērcētu baltmaizi gaļas mašīnā divas...Skatīt recepti

Zivju un dārzeņu zupa 4.05

No zivju galvām, asakām vāra buljonu, izkāš. Buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus un, kad tie gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus, darza zirņu un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pirms pasniegšanas zupā liek sviestu, atsevišķi buljonā vārītus laša...Skatīt recepti

Zivju un klimpu zupa 4.10

Svaigus zušus notīra, sagriež gabaliņos, pievieno sāli, piparus, lauru lapas, salmiņos sagrieztus sīpolus, pētersīļus un vāra, līdz gatavi. Tad pievieno atsevišķi sālsūdenī vārītas klimpas, pārkaisa sasmalcinātus sīpolu lociņus. Klimpu gatavošana: verdošā ūdenī liek sviestu, sāli,...Skatīt recepti

Zivju biezeņa zupa 4.15

Gabaliņos sagrieztu zivju fileju, pārlej ar nedaudz ūdens, pieliek pētersīļus, selerijas, sāli, piparus lauru lapas un sautē, līdz gatavi.

Tad zivis un garšsaknes samaļ vairākas reizes gaļas mašīnā, atšķaida ar verdošu ūdeni, pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
želeja , Griķu biezputra , šnicele , Vīns , sviesta mīkla ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Ar šādu tomātu devu var piepildīt litra burku. Labas kvalitātes cietus, sarkanus tomātus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina un sagriež apmēram
Sīpolu sasmalcina, sacep taukvielās. Ugunsdrošā stikla veidni ietauko un izkaisa ar rīvmaizi. Pusi kartupeļu sagriež šķēlēs, pusi izberž caur sietu,
Bumbieru kompots pieskaitāms pie smalkiem konserviem savas īpatnējās maigās garšas un skaistā izskata dēļ. Kompotu gatavošanai jāizvēlas bumbieru šķirnes ar
Vārīts zandarts 5 pers. 1 kg smags zandarts, 2 sīpoli, sāls, 9 pipargraudiņi. Nozvīņotu, notīrītu un ātri nomazgātu zandartu uzliek vārīties
Laša plāno vidus gabalu ar asakām sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, asakas klāt atstājot, apviļā miltos, tad ar sāli un
Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, iemērc miltos, ar sāli sakultā olā, rīvmaizē, sviestā cep gatavas.
Izmantojot kaltētas sēnes (1/2 glāzi), tās pārlej ar siltu ūdeni un atstāj pāris stundu. Uzbriedušās kaltētās sēnes sasmalcina. Taukvielās sacep

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO