Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zupas :: Saldās zupas

Saldās zupas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vīna zupa ar sāgu 4.24

1/2 l ūdens uzvāra ar tējkaroti sāls, pieber sāgu un vāra tik ilgi, kamēr graudiņi jau gluži mīksti izvārījušies, tad pielej vīnu, pieliek berztu citronmizu un visu vēl uzkarsē, bet vairs neuzvāra. Galdā pasniedz karstu...Skatīt recepti

Vīna zupa ar rīsiem 4.20

Noskalotus rīsus uzliek ar ūdeni, lai rīsi būtu pilnīgi zem ūdens, un ar tējkarotīti sāls izvāra mīkstus (vārot nedrīkst maisīt), tad pielej 1/2 l ūdens, pieliek citronmizu un cukuru, vairākas minūtes vēl visu pavāra, un...Skatīt recepti

Zemeņu zupa ar vīnu 4.33

Uzliek 1 l ūdens ar cukuru un sadrupinātiem sausiņiem un vāra apm. l/2 st., pieliek notīrītas, sašķaidītas zemenes, vēl pavāra 15 min., tad izberž caur sietiņu, pielej klāt vīnu un vēlreiz uzkarsē, bet vairs neuzvāra....Skatīt recepti

Apelsīnu zupa 4.22

Vienam apelsīnam noloba plānu kārtiņu mizas dzeltenumu un to vāra apm. stundu ar 2 l ūdens, tad nokāš, pieliek cukuru, sāli un grūztus sausiņus, un visu vēl vāra apm. 15 min., tad piejauc vīnu un...Skatīt recepti

Kaltētu augļu zupa 4.26

Kaltētos augļus nomazgā siltā ūdenī. Tad uzliek 5 l auksta ūdens, pieliek cukuru, kanēli, citr. mizu un sāgu un pēc kārtas izvāra mīkstus bumbierus, plūmes, aprikozus un ābolus, mīkstos augļus tūliņ atkal izņemot laukā no...Skatīt recepti

Maizes zupa ar āboliem 4.39

Maizi izmērcē, uzliek ar gabalos sagrieztiem āboliem (ar visu mizu un serdi) un izvāra mīkstu. Buljonu izkāš caur sietiņu, pieliek klāt korintes vai rozīnes, sviestu un cukuru.

...Skatīt recepti

Saldā putraimu zupa 4.09

1 l ūdens uzvāra ar sāli, cukuru, sviestu un garšvielām. Rupjos putraimus piemaisa klāt sausā veidā, smalkos iepriekš iemīca kā miltus. Zupu vāra apm. 1/4 st. Ja vēlas, var piemaisīt ar ūdeni sakultu olas dzeltenumu,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
liellopa , kāļu , Rīvētu kartupeļu , zupa , Grūbu ,
Šodien vārda dienas svin:
Kurts, Knuts, Gundars



Noderēs
Tomātus applaucē ar verdosu ūdeni un atdzesē, tad nomizo. Attīrām marrutku sakni un sagriežam mazos gabaliņos. Nomazgājam piparus, iztīrām
Veidni izklāj ar pergamenta papīru, ietauko. Biskvītus apmērcē siltā kafijā, pēc tam veidnē liek kārtu biskvītu, noklāj ar krēmu, liek
Teļa krūts gabalam atdala ribas un no biezākām vietām atgriež apmeram 50 g gaļas, ko vairākas reizes gaļas mašīna samaļ
Avenes izberž caur smalku sietiņu un pielej vārītu ūdeni, izšķīdina smalko cukuru, un visu sasaldē ledū.
Kartupeļu un sēņu zupa
Cauraugošu cūkas gaļu (svaigu, sālītu vai dūmotu) sagriež gabaliņos un apcep, pievieno sīpolus vai puravus, sagrieztas sēnes, tomātu biezeni un
Notīrītus, noplaucētus kāpostus sutina sālsūdenī tā, lai viss ūdens ievilktos. Galdā sutinātos kāpostus pasniedz ar sviestu, klāt pasniedz sviestā grauzdētas
Sīpolu ripiņas sviestā apcep un pievieno krējuma mērcei. Ja mērcei vēlas asāku garšu, tad pievieno piparus.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO