Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Putraimu zupas

Grūbu zupa

Sastāvdaļas: 2 l sakņu novārījuma, 100 g grūbu, 1 ola, 2 karotes skāba krējuma, lociņi, sāls.

Gatavošana:

Grūbas uzliek vārīties uz mazas uguns ar verdošu sakņu novārījumu, un vāra 1/3 st., pārlej buljona bļodā ar krējumu un smalki sagrieztiem lociņiem samaisītai olai, un tūliņ pasniedz galdā.

Pagatavosanas sarezgītība
Viegli
Kopējās izmaksas
Zemas
Kaloriju līmenis
Augsts
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2011-03-08
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: ķiplociņš
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.20/25
Atstāt vērtējumu receptei

Līdzīgas receptes
Auzu zupa
Grūbu zupa

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
augļu , zupa , želeja , ķīselis , upeņu ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Laša atliekas (galvu, asti, pieņus un aknas) skalo vienmēr atjaunotā aukstā ūdenī, tad uzliek ar 2,5 l ūdens un karoti
Mazgātu sviestu uzvāra glāzē ūdens, pieber miltus, un tik ilgi kuļ, līdz mīkla atlīp no trauka. Atdzesētai mīklai piejauc sakultas
Ķirbjus notīra, sarīvē uz rupjas sakņu rīves. Labus skābētus kāpostus viegli nospiež no liekās sulas un sajauc ar sagatavotiem ķirbjiem.
Olu dzeltenumus atdala no baltuma. Dzeltenumiem pievieno 3/4 no paredzētā cukura daudzuma un puto, līdz cukurs izkusis, masa kļuvusi gaiša
Siļķes dažas stundas nomērcē; sīpolu smalki sagriež, sviestā satvaiko, pieliek notīrītas, no asakām iztīrītas siļķes, satvaiko, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi,
Sviestu katliņā izkausē, iemaisa miltus, izkarsē (nesabrūnina), tad pa daļām pielej pienu, pieber sāli. Mērci maisa, lai nerastos kunkuļi. Balto
Pienam pievieno iesala ekstraktu, citrona sulu, sasmalcinātu ledu un saputo.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO