Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Piedevas zupai Nākošā »

Apceptas smadzeņu maizītes

Sastāvdaļas: 50 g baltmaizes, 50 g smadzeņu, 10 g sīpolu, 10 g sviesta, sāls, pipari

Gatavošana:

Smadzenes( Teļa, cūkas, liellopa) apvāra sāls un etiķa ūdenī. Tad noņem plēvi, sīki sakapā, pieliek sāli, smalkos piparus, sviestā apceptus, sīki sasmalcinātus sīpolus un samaisa. Baltmaizes šķēlītēm uzziež sagatavoto smadzeņu masu un cepeškrāsnī apcep gaiši brūnas.

Pievienots: 2010-07-26
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.35/20
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
dārzeņu salāti , pilditas olas , želeja , ola , pikantā ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Ņem jaunas, svaigas salātu lapiņas, nomazgā, sagriež šaurās strēmelēs, mazliet apslaka ar citronsulu un eļļu, uzliek uz maizītēm un virsū
100 g zemeņu, 20 g cukura, 1/2 olas baltuma, 1,5 g želatīna Zemenes noskalo, notecina, atdala kauslapiņas un saberž caur
Sirdis nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem asinsvadus, ierīvē ar sāli; karstā sviestā apcep brūnas, tvaiko zupiņā mīkstas. Mērci savāra brūnu,
Kartupeļu masai nospiež sulu, pārlej uzvārītu pienu, iemaisa auzu pārslas un mīklu atstāj uzbriešanai. Olu baltumu ar nelielu sāls piedevu
Žāvētām reņģēm novelk ādu un izlasa asakas, saliek rindās iesviestotā formā, virsū uzliek gabaliņos sviestu un uzpilda skābu krējumu, iesit
Notīrītām zivīm (ja āda tumša, to novelk) atdala asakas un mīkstumu samal gaļas mašīna (2 reizes), pievieno izmērcētu baltmaizi, garšvielas,
Iesijā miltus bļodā. Sadrupina raugu mazā bļodiņā, pielej drusku piena un pieliek nepilnu ēdamkaroti cukura, ar karoti ierīvē raugu gludā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO