Piedevas zupai ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zupas :: Piedevas zupai

Piedevas zupai

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Grauzdiņi 4.26

Baltmaizi sagriež kubveida gabaliņos, liek uz pannas sakarsētā sviestā un apcep gaiši brūnu garoziņu, bet vidū, lai paliek mīksti. Pēc apcepšanasbaltmaizes grauzdiņus liek traukā un pasniedz pie biezeņa zupām. Pirms ēšanas grauzdiņus liek zupas šķīvī.

...Skatīt recepti

Apceptas siera maizītes 4.00

Baltmaizes kukulim ar rīvi norīvē garozu, sagriež šķēlītēs. Tās pārziež ar sviestu, pārkaisa sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī gaiši brūnas.

...Skatīt recepti

Apceptas biezpiena maizītes 4.32

Biezpienam pievieno skābu krējumu, olu, sāli, ķimenes, samaisa, līdz masa vijīga. Baltmaizei norīvē garoziņu, sagriež vidēja biezuma šķēlītēs, pārziež ar sviestu un sagatavoto biezpiena masu. Maizītes apcep cepeškrāsnī gaiši brūnas.

...Skatīt recepti

Apceptas gaļas maizītes 4.30

Vārītu liellopa gaļu maļ 2-3 reizes gaļas mašīnā, pievieno sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, skābu krējumu, olas sāli, smalkos piparusun samaisa. Baltmaizes šķēlītes apziež ar sagatavoto gaļas masu un cepeškrāsnī apcep gaiši brūnas.

...Skatīt recepti

Apceptas šķiņķa maizītes 4.27

Sīki sagrieztam šķiņķim pievieno piparus, sakultu olu un samaisa. Baltmaizes šķēlītes apziež ar sviestu, uzliek šķiņķa masu un cep cepeškrāsnī gaiši brūnas.

...Skatīt recepti

Apceptas smadzeņu maizītes 4.35

Smadzenes( Teļa, cūkas, liellopa) apvāra sāls un etiķa ūdenī. Tad noņem plēvi, sīki sakapā, pieliek sāli, smalkos piparus, sviestā apceptus, sīki sasmalcinātus sīpolus un samaisa. Baltmaizes šķēlītēm uzziež sagatavoto smadzeņu masu un cepeškrāsnī apcep gaiši...Skatīt recepti

Apceptas burkānu maizītes 4.19

Sasmalcinātus burkānus sviestā apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek sāli, cukuru un sautē, līdz burkāni mīksti. Tad izberž caur sietiņu un iegūto masu uzliek baltmaizes šķēlītēm, pārkaisa sarīvētu sieru un cepeškrāsnī apcep brūnas. Pasniedz pie...Skatīt recepti

Apceptas nieru maizītes 4.30

Nieres pārgriež gareniskiuz pusēm, liek etiķa ūdenī (1 l ūdens, 2 ēdamkarotes etiķa) un mērcē aptuveni 25 minūtes. Tad noskalo, nosusina, sagriež gabaliņos, liek sakarsētos taukos un apcep. Pielej nedaudz buljona, pieliek sagrieztus sīpolus, burkānus,...Skatīt recepti

Nūdeles 4.43

Ūdenī iemīca miltus, olu, sāli, un mīca, līdz mīkla gludena Mīklu izrullē ļoti plānā kārtā un ļauj tai 1/2 st. žūt, pēc tam sagriež smalkās strēmelēs un 5 min. vāra sālsūdenī vai arī gaļas vai...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Kartupeļu un burkānu , kāpostiem , olu salāti , Jēra gaļas , kūka ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Vareņikus ar augļu pildījumu pagatavo tāpat kā ar biezpiena pildījumu. Pildījumam svaigus ābolus nomizo, sagriež mazās, plānās šķēlītēs, pārkaisa cukuru
Skābētās bietes ir veselīgas un laba piedeva daudziem ēdieniem. No skābētām bietēm var ātri un ērti pagatavot dažādas zupas un
Notīrītas zivis veselas vai sadalītas gabaliņos pārlej ar aukstu ūdeni, pievieno sagrieztas garšsaknes, sāli, piparus, lauru lapas un vāra uz
Ūdeni uzvāra, pievieno uz sakņu rīves skaidiņās sarīvētus burkānus un vāra, līdz tie mīksti, pievieno cukuru, citronskābi vai sīki sasmalcinātas
Olu dzeltenumus ar cukuru puto, turot trauku karsta ūdens peldē (65°C). Atsevišķi saputo krējumu, samaisa ar atdzesētu olu dzeltenumu masu
Ābolus ar visu mizu sagriež pēc patikas gabalos un vāra ar ūdeni, līdz, tie pilnīgi sašķīduši, pēc tam, izberž caur
Kāpostus sagriež sīkos salmiņos. Ābolus atbrīvo no sēklotnes. Selerijas sakni nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Burkānus un ābolus sagriež

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO