Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Klimpu, makaronu zupas

Kartupeļu un makaronu zupa

Kartupeļu un makaronu zupa

Sastāvdaļas: 400 g liellopa kaula buljona, 150 g kartupeļu, 15 g makaronu, 10 g sīpolu, 10 g burkānu, 5 g pētersīļu, 15 g tauku, sāls

Gatavošana:

Verdošā nedzidrā liellopa kaulu buljonā liek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, makaronus, apceptas garšsaknes, sāli un vāra, līdz kartupeļi un makaroni mīksti, Pirms pasniegšanas pārkaisa sasmalcinātusdiļļu vai pētersīļu zaļumus.

Pievienots: 2010-07-18
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.46/26
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
putra , kartupeļu pankūkas , menca , kompots , Zirniši ,
Šodien vārda dienas svin:
Jūlija, Džuljeta



Noderēs
Krējumu ar cukuru saputo, pievieno izšķīdinātu želatīnu un iecielā caur sietiņu izberztās zemenes. Pilda traukā, atdzesē. Grezno ar zemenēm un
Nedzidram cūkas gaļas buljonam pievieno ūdenī izmērcētas grūbas. Kad grūbas gandrīz mīkstas, tad pievieno apceptas garšsaknes, tomatu biezeni, sāli, piparus,
Olas dzeltenumu no baltuma atdala. Dzeltenumu ar sāli, cukuru saputo, pievieno pienu un iecilā saputotu olas baltumu. Masu lej uz
Nolobītus un smalkās šķēlēs sagrieztus sīpolus uzliek vārīties ar ūdeni, sviestu un sāli, kad tie mīksti, pielej aukstu buljonu ar
Seleriju salāti Selerijas salātiem izmanto viegli apvārītas, jo apvārītas selerijas nekļūst tumšas un to garša ir maigāka. Apvārītas selerijas rīvē skaidās,
Miltus samīca ar eļļu, sakultām olām un sāli un sajauc ar putās sakultu olbaltumu, šai mīklā taukos vāra zivis.
Nomizotus zaļus kartupeļus izvāra mazsālītā ūdenī mīkstus, tad nolej nost ūdeni un izvārītos kartupeļus saberž biezenī, pamazām pielej klāt gatavo

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO