Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zupas :: Klimpu, makaronu zupas

Klimpu, makaronu zupas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļu un makaronu zupa 4.46

Kartupeļu un makaronu zupa

Verdošā nedzidrā liellopa kaulu buljonā liek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, makaronus, apceptas garšsaknes, sāli un vāra, līdz kartupeļi un makaroni mīksti, Pirms pasniegšanas pārkaisa sasmalcinātusdiļļu vai pētersīļu zaļumus.

...Skatīt recepti

Klimpu zupa 4.33

Nedzidrā vistas buljonā liek sviestā apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļus. Tad no sagatavotās klimpu mīklas ar ēdamkaroti veido klimpas, liek buljonā un vāra, līdz klimpas paceļas buljona virspusē. Pasniedzot pārkaisa zaļumus.

Klimpu sagatavošana: verdošam buljonam pieliek sviestu,...Skatīt recepti

Nūdeļu zupa 4.15

Liellopa kaulu buljonā vāra salmiņos sagrieztus, sviestā vai margarīnā apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļu un nūdeles, līdz tie mīksti.
Nūdeļu sagatvošana:
Izsijātiem kviešu miltiem pielej ar ūdeni sakultu olu, pievieno sāli, izkausētu sviestu un samīca. Mīklu liek...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
balta , makaroniem , senu salati , galert , cepetis ,
Šodien vārda dienas svin:
Agris, Agrita



Noderēs
Katliņā ielej nedaudz karsta ūdens, pievieno sāli un sasmalcinātus kāpostus, trauku noslēdz ar vāku un kāpostus, sautē, līdz tie kļūst
Pannā sakarsē taukvielas, apcep sasmalcinātus sīpolus, pievieno plānās šķēlēs sagrieztus kartupeļus, cep. Olas sakuļ, pārlej kartupeļiem, uzkaisa zaļumus un uz
Gaļu samaļ, pieliek smalkos piparus, sīpolu, sāli, olas, izmērcētu baltmaizi, samaļ vēl vienu reizi, izveido no 200 gr 3 apaļas
Vārīts zandarts 5 pers. 1 kg smags zandarts, 2 sīpoli, sāls, 9 pipargraudiņi. Nozvīņotu, notīrītu un ātri nomazgātu zandartu uzliek vārīties
Kartupeļus notīra, nomazgā, sagriež salmiņos, tos notur stundu aukstā ūdenī, tad uz sieta notecina, drānā susina. Biezsienu katlā sakarsē
Karpas nokauj, nozvīņo. iztīra iekšas, labi nomazgā, sadala. Ūdenim pieliek vircas, piparus, lauru lapu, sīpolu, sāli, nedaudz etiķa, verdošā ieliek
Pienu uzvāra ar sviestu un sāli, tad pieber makaronus, un vāra vēl 5 min., Galdā pasniedz karstu ar kanēli un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO