Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Gaļas zupas Nākošā »

Gaļas soļanka

Sastāvdaļas: 150 g liellopu gaļas, 25 g vārīta šķiņķa, 20 g cīsiņu, 30 g nieru, 50 g sīpolu, 50 g sk. gurķu, 20 g tomātu biezeņa, 10 g sviesta, 20 g kaperu, 15 g olīvu, 25 g sk. krējuma, 1/10 citrona, garšvielas

Gatavošana:

No liellopa gaļas un kauliem vāra buljonu. Sīpolus sagriež salmiņos un sviestā apcep, pievieno tomātu biezeni un sautē mīkstus. Skābētus gurķus nomizo, atdala sēklas un sagriež šķērsām, plānās šķēlītēs. Verdošā buljonā liek gurķus, uzvāra, pievieno iepriekš apceptos sīpolus, garenos gabaliņos sagrieztos, vārītos gaļas produktus ( liellopa gaļu, šķiņķi, atsevišķi novārītes nieres, cīsiņus), olīvas, kaperus, piparus, lauru lapas, sāli un vāra 5 minūtes. Pirms pasniegšanas soļankā liek skābu krējumu, pētersīļu zaļumus, citrona šķēlītes. Citrona šķēlītes, ja vēlas, var sakārtot trauciņā un galdā pasniegt atsevīšķi, neliekot soļankā.

Pievienots: 2010-07-21
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.22/23
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
makaronu , ola , risu , plūme , majonēze ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Katliņā izkausē un uzsilda sviestu, liek kubikos grieztu gaļu un cep apmēram 15-20 min, līdz gaļa gandrīz gatava, tad pievieno
Biskvītus vai sausus cepumus apmērce piena vai saldā sulā. Krējumu saputo, pievienojot cukuru, garšvielas. Lēzena traukā liek kārtām cepumus, ievārījumu
Lauru lapas ir lauru dzimtas koka žāvētās lapas. Sis koks aug Krimā, Aizkaukāzā u. c. Lauru lapām jābūt olīvzaļā krāsā,
Dūmotu cūkas gaļu liek ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, mērcētus zirņus, miežu grūbas vai putraimus un vāra,
Gatavu irdenu mīklu (ar vai bez krējuma), ko pagatavo pēc attiec, priekšraksta, izrullē ļoti plānā kārtā, un arī pagatavo kūkai
1 l ūdens uzvāra ar sāli, cukuru, sviestu un garšvielām. Rupjos putraimus piemaisa klāt sausā veidā, smalkos iepriekš iemīca kā
Kāpostus sālsūdenī novāra, sasmalcina. Olas dzeltenumu sakuļ ar pienu, pievieno kāpostus, sviestā apceptus sīpolus, rīvmaizi, sāli un samaisa. Beidzot iecilā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO