Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Gaļas zupas Nākošā »

Gaļas biezeņa zupa

Sastāvdaļas: 500 g ūdens, 200 g vistas gaļas, 15 g burkānu, 10 g pētersīļu, 10 g sīpolu, 10 g kviešu miltu, 15 g sviesta, 1/4 olas, sāls, zaļumi

Gatavošana:

Vistu sadala vairākās daļās, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo. Pēc tam pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, pētersīļus. Kad gaļa mīksta, to no kauliem atdala un vairākas reizes smaļ gaļas mašīnā. Lai iegūtu viendabīgu gaļas biezeņa zupu, tad gaļu pēc samalšanas vēl izberž caur smalku sietu. Samalto gaļu liek izkāstā buljonā, pievieno izkārsētus, atšķaidītus kviešu miltus un vāra 5 minūtes. Beidzot pievieno sviestu, olu, sakultu ar krējumu, sāli. Zupā pēc vēlēšanās var likt iegarenos gabaliņos sagrieztu vistas fileju.

Pievienots: 2010-07-23
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.00/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
putraimi , zirņi , karbonāde , marineti gurki , groks ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Notīrītas zivis vāra ūdenī ar garšsaknēm un garšvielām. Gatavām atdala ādu, asakas un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu vārītus kartupeļus
Kaltētus augļus nomazgā, liek paredzētā ūdens daudzumā un ļauj uzbriest. Tad pieliek cukuru un vāra, līdz augļi mīksti. Rozīnes vēlams
Piparu gurķīši
Piparu gurķīšiem jābūt ar spēcīgi izteiktu piparu garšu. Lieto pavisam mazus nepieaugušus gurķīšus, apmēram 5-6 cm garus. Novāktos svaigos gurķīšus
Sīrupu kopā ar taukvielu uzkarsē, pievieno cukuru, smalki saberztas garšvielas un pusi no paredzētajiem miltiem. Mīklu labi sastrādā, atdzisušai pievieno
Ūdenī iemīca miltus, olu, sāli, un mīca, līdz mīkla gludena Mīklu izrullē ļoti plānā kārtā un ļauj tai 1/2 st.
Galda sviestu sajauc ar sardeļu sviestu, cieti novārītu olu dzeltenumu izberž caur sietiņu un sakuļ ar galda eļļu, pēdējo pa
Ūdenī liek vārīties sasmalcinātu sīpolu un netīrītus, stienīšos sagrieztus kartupeļus. Kad kartupeļi gandrīz mīksti, zupā liek konservus, ja vajadzīgs, papildina

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO