Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zupas :: Gaļas zupas

Gaļas zupas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Kartupeļu un grūbu zupa 4.11

Kartupeļu un grūbu zupa

Dūmotu cūkas gaļu sagriež gabaliņos un katliņā kopā arsīpoliem apcep, pielej verdošu ūdeni, pievieno grūbas un vāra apmēram 30 minūtes. Tad pievieno kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli, lauru lapas un vāra, līdz grūbas un kartupeļi...Skatīt recepti

Kartupeļu un gurķu zupa 4.20

Kartupeļu un gurķu zupa

Gaļu sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām 1,5 cm biezās šķēlēs. Tās ar gaļas āmuru nedaudz izdauza, liek sakarsētos taukos un apcep brūnas. Pēc tam gaļu liek katlā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē pusmīkstu....Skatīt recepti

Kartupeļu un ābolu zupa 4.14

No zoss galvas, kakla, kājām, spārniem vāra buljonu. Izkāstā buljonā liek noskalotas grūbas vai rīsus, daļiņās sagrieztus kāļus, burkānus un vāra 30 - 45 minūtes. Tad pievieno kartupeļus, sīki sasmalcinātus, sviestā apceptus sīpolus, sāli, piparus,...Skatīt recepti

Kartupeļu un frikadeļu zupa 4.15

Vārošā, nedzidrā liellopa buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus, salmiņos sasmalcinātus pētersīļus, sīpolus un vāra pusmīkstus. Tad pievieno kubveida sagrieztus kartupeļus, uzvāra, pievieno izveidotās liellopa gaļas frikadeles, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz kartupeļi un...Skatīt recepti

Skābētu kāpostu zupa 4.10

Skābētus kāpostus liek katlā, pārlej ar paredzēto ūdens daudzumu un vara pusmīkstus. Tad pievieno gabaliņos sadalītu cūkas gaļu, apceptas garšsaknes un tomātu biezeni, sāli un vāra, līdz kaposti un gaļa mīksti. Beidzot pievieno izkarsētus, atšķaidītus...Skatīt recepti

Skābeņu zupa 4.25

Paredzētā ūdens daudzumā liek cūkas gaļu, grūbas un vāra pusmīkstus. Tad pievieno sagrieztus, taukos apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļus, skābenes, sāli un vāra, līdz visi produkti gatavi. Pirms pasniegšanas zupā liek skābu krējumu.

...Skatīt recepti

Biešu zupa ar frikadelēm 4.10

Bietes vāra ūdenī vai cep cepeškrāsnī mīkstas, nomizo un uz sakņu rīves sarīvē skaidiņās. Nedzidrā liellopa buljonā liek salmiņos sasmalcinātas, apceptas garšsaknes kopā ar tomātu biezeni, izveidotās frikadeles un vāra, līdz frikadeles gatavas. Tad pievieno...Skatīt recepti

Ļeņingradas rasoļņiks 4.16

Nedzidrā liellopa gaļas buljonā liek rīsus, kubikveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļus, tomātu biezeni, sāli un vāra, līdz rīsi un kartupeļi mīksti. Tad pievieno sasmalcinātus gurķus bez mizas un sēkliņām un uzvāra. Pirms...Skatīt recepti

Ukrainas borščs 4.17

Bietes sagriež salmiņos, liek katliņā sakarsētos taukos un maisot cep, tad pievieno tomātu biezeni un visu kopā vēl apcep. Pēc tam pielej buljonu vai ūdeni, pieliek etiķi un sautē, līdz bietes mīkstas. Paredzētā ūdens daudzumā...Skatīt recepti

Gaļas soļanka 4.22

No liellopa gaļas un kauliem vāra buljonu. Sīpolus sagriež salmiņos un sviestā apcep, pievieno tomātu biezeni un sautē mīkstus. Skābētus gurķus nomizo, atdala sēklas un sagriež šķērsām, plānās šķēlītēs. Verdošā buljonā liek gurķus, uzvāra, pievieno...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
skābu kāpostu , biezpiens , mārrutku mērce , plānās pankūkas , liellopa ,
Šodien vārda dienas svin:
Nils, Viktors



Noderēs
Vēžus liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, ķimenes, sāls, uzliek vāku, vāra 15-20 min., gaļu izloba. Rīsus noskalo, beŗ verdošā
Ābolus nomizo un bez serdes sagriež 8 daļās, bumbierus nomizo un sagriež 4 daļās. Cukuru uzvāra ar 3 1/2 l
Aknas nomazgā, sagriež glītās šķēlēs, nedaudz izdauza, karstos taukos cep gatavas, uzkaisa nedaudz sāls. Uz pannas, kur aknas ceptas, uzber
Notīrītus kartupeļus sarīvē rupjās skaidās, samaisa ar sieru, sāli, pipariem, sasmalcinātiem zaļumiem, liek ietaukotā veidnē, pārlej ar buljonu, pārliek taukvielu
Sīkus kartupeļus ar suku nomazgā, izvāra, nokāš, nosusina. Pasniedzot pārlej ar eļļas, krējuma un sasmalcinātu zaļumu maisījumu.
Kartupeļus notīra un sagriež stienīšos vai šķēlītēs, tās nosusina tīrā drānā. Biezsienu katla vai pannas iekšējās sienas ieziež ar taukvielām,
Selderiņu saknes noloba un sagriež mazos gabaliņos, izsutina mīkstas ar sāli, ūdeni un sviestu un izberž caur sietiņu. Klāt pielej

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO