Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Dārzeņu zupas Nākošā »

Ķirbja zupa

Sastāvdaļas: 1 kg ķirbja, 2 l piena, 200 g rīsu, 100 g sviesta.

Gatavošana:

Ķirbi noloba, izņem mīkstās daļas, sagriež gabaliņos un savāra ar 1 l ūdens biezā putrā, kuru tad vēlreiz uzvāra ar pienu, sviestu un sāli. Buljons vēl labāk garšo, ja ķirbi savāra mīkstu ar sešiem nolobītiem un sagrieztiem āboliem. Var arī iepriekš ūdenī novārīt un buljonam pieliek 200 g rīsu, tad ņem mazāk ķirbja gaļas.

Pagatavosanas sarezgītība
Viegli
Kopējās izmaksas
Zemas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Mazs
Pievienots: 2011-03-08
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: ķiplociņš
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.20/20
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
mēle , aknas , kaviārs , cepetis , cepts ,
Šodien vārda dienas svin:
Jūlija, Džuljeta



Noderēs
Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platuma gabalos sagrieztu līdaku apkaisa ar sāli, ļaujot tai kādu stundu stāvēt. Tad zivs gabalus vienu
Ādiņas novāra mīkstas, laiž caur mašīnu, ieber asinīs. Speķi applaucē 3 verdošos ūdeņos, ber pie asinīm, pieliek sāli, piparus, majorānu,
Skumbrijai iztīra iekšas, attīra tā, lai varētu atvērt (uzmanīgi nepārgriežot adiņu uz muguras). Krustnagliņas un koriandru sasmalcina, ķiplokus sagriež mazās
Gaļu labi apdauza, iesāla un iepiparo. Katrā šķēlē ietin pildījumam speķi, sīpola, un gurķa šķēles, un gaļu sasprauž
Olu ar cukuru un vaniļu saputo, pievieno, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu. Ar trauku liek karstā ūdenī un karsē (70-80°), līdz
Gaļas mīkstumam sagriež gabaliņos (20-30 g), liek sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sagrieztus
Pasterizēti gurķi
Litra burkas piepildīšanai. Gurķus šķiro pēc lieluma, krāsas un formas. Gurķus rūpīgi nomazgā aukstā ūdenī un ļauj nožūt. Sagatavo svaigus, tikko

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO