Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Dārzeņu zupas

Kartupeļu zupa

 Kartupeļu zupa

Sastāvdaļas: 400 g liellopa gaļas buljona, 300 g kartupeļu, 15 g sīpolu, 25 g burkānu, 5 g pētersīļu, 10 g tauku, 1/2 olas,25 g sk. krējuma, sāls, zaļumi

Gatavošana:

Nedzidrā gaļas buljonā liek kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, pievieno salmiņos sagrieztus, apceptus burkānus, sīpolus un pētersīļus, sāli un vāra, līdz kartupeļi mīksti. Olu ar skābu krējumu samaisa, pielej nedaudz kkarstas zupas, samaisa, pievieno pārējai zupai un vairs nekarsē. Zupai pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu lapiņas. Pasniedz ar apceptām gaļas maizītēm vai pankūkām, pildītām ar gaļu. Kā maizīšu, tā pankūkas gatavošanai izlieto gaļu, no kuras vārīts buljons.

Pievienots: 2010-07-18
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.41/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
gaļas , ķirb , PIENA MĒRCE , Gaļas Salāti , marinēti gurki ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Notīrītus sīkos kartupeļus pārgriež uz pusēm, bet lielākos sagriež kubiņos un liek vārīties ūdenī, kam pievienota sāls. Kad kartupeļi ir
Nomērcētas pupas uzliek ar aukstu ūdeni un izvāra mīkstas, pieliekot sīpolu un dzer. sodu, tad izberž caur sietiņu un uzvāra
Ar šādu tomātu devu var piepildīt litra burku. Labas kvalitātes cietus, sarkanus tomātus nomazgā aukstā ūdenī, nosusina un sagriež apmēram
Vēžus novāra, ļipu un spīļu gaļu izloba laukā, un ar čaulām un atliekām pagatavo vēžu sviestu. Maizes šķēles grauzdē sviestā
Raugam pieliek tējkaroti cukura, izmaisa un silti uzraudzē. Sarīvētiem kartupeļiem nospiež daļu sulas pieliek sāli, miltus, olu dzeltenumus, cukuru un
Vēžus nomazgā, liek verdošā ūdenī, kam pieliktas dilles, sāls, ķimenes. Vēžus vāra ap 15 min., izloba gaļu. Maisa 2-3 vēžu
Pagatavošana. Pagatavo tāpat, kā trauslo sviesta mīklu. Skatīt trauslo sviesta mīklu.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO