Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Aukstās zupas

Aukstā sēņu zupa

Aukstā sēņu zupa

Sastāvdaļas: 1 litrs ūdens 100 g. kaltētu baraviku, 200 g. ceptas gaļas, 2 varītas olas 100 g. krējuma, loki dilles 200 g svaigu gurķu, sāls, cukurs.

Gatavošana:

Kaltētas baravikas noskalo, pārlej ar remdenu ūdeniun uzbriedina, tajā pašā udenī novāra, tad nokāš. Baravikas atdzesē un sagriež strēmelītēs, novārijumu atdzesē. Gaļu, gurķus un cieti vārītas olas sagriež. Lokiem pievieno sāli, saberž, līdz atdalās sula. Diles sakapā. Visus sagatavotos produktus sajauc, pārlej ar sēņu buljonu, pieliek krējumu, sāls, cukurs pēc garšas. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar dilēm.

Pievienots: 2010-07-18
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.11/28
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
siers , šok , kotletes , cepumi , pīle ,
Šodien vārda dienas svin:
Liza, Līze, Elizabete, Betija



Noderēs
Tītaram nogriež kaklu, spārnus, kājas, rīkli, iztīra iekšas, kārtīgi nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli. Sakarsē cepešpannu iesmērē ar sviestu,
Notīrītus un pēc patikas sagrieztus kāpostus ātri noplaucē un tad uzvāra ar nedaudz ūdens, sāli un pipariem. Ar sviestu, miltiem
Garšvielu sāls ūdenī vārītas sēnes sagriež gabaliņos un sajauc ar vārītiem makaroniem, sautēta šķiņķa gabaliņiem un sasmalcinātiem pētersīļiem. Pēc garšas
Kartupeļus sagriež šķēlītēs vai gabaliņos. Notīrītu sīpolu sagriež ripās un taukvielās sacep, tad pieliek zivis un kartupeļus un maisot vēl
Reņģes notīra, kārto veidnē vai emaljētā bļodiņā, pārkaisa sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus, lauru lapas, pārliek sviesta piciņas un pārlej pienu,
Kāpostus sasmalcina, sastampā, sajauc ar sarīvētiem āboliem un sīpoliem. Olu dzeltenumus izberž caur sietu. Pievieno sāli, cukuru, sinepes, eļļu. Kad
Izvāra vērša gaļas buljonu, kad tas gatavs, pieliek vēršgaļas frikadeles un vāra, līdz frikadeles sanāk augšā. Ja dažas frikadeles izšķīst,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO