Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zupas :: Aukstās zupas

Aukstās zupas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Aukstā zupa 4.44

Aukstā zupa

Traukā ielejam kefīru, ūdeni, bietes un pievienojam iepriekš salmiņos sagrieztus gurķus, smalki grieztus zaļumus un kubiciņos sagrieztu desu, pārkaisam ar iepriekš novārītu, nomizotu un smalki rīvetu olu. Garšvielas pievieno pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa un...Skatīt recepti

Aukstā tomātu-zivju zupa 4.30

Aukstā tomātu-zivju zupa

Zupai nepieciešams izmantot svaigus, vārītus vai žāvētus zivs gabaliņus bez asakām. Zupa garšīga arī ar iztīrītām, sakapātām ķilavām. Sīpoliem pievieno sāli, saberž vai sakrata līdz tie kļūst mīksti. cieti novārīto olu un gurķus sagriež gabaliņos,...Skatīt recepti

Aukstā sēņu zupa 4.11

Aukstā sēņu zupa

Kaltētas baravikas noskalo, pārlej ar remdenu ūdeniun uzbriedina, tajā pašā udenī novāra, tad nokāš. Baravikas atdzesē un sagriež strēmelītēs, novārijumu atdzesē. Gaļu, gurķus un cieti vārītas olas sagriež. Lokiem pievieno sāli, saberž, līdz atdalās sula....Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ievārījums , Vista , kaviārs , kāpostu salāti , Gaļas sacepums ,
Šodien vārda dienas svin:
Justīne, Juta



Noderēs
Mērcei olas dzeltenumu samaisa ar sinepēm, sāli un pakāpeniski iekuļ eļļu. Kad visa eļļa ir iemaisīta, mērcei pakāpeniski pievieno ābolu
Noskalotus, notīrītus burkānus sīki sarīvē, liek vārīties karstā buljonā, pievieno notīrītus, iepriekš sagrieztus kartupeļus un vāra, kamēr burkāni un kartupeļi
Pīli notīra, iztīra iekšas, izmazgā, sānos iegriež caurumiņus, ieliek kājas, tad ierīvē ar sāli. Uz karstas pannas uzliek sviestu, pīli
Filejam, novelk plēvi, nogriež taukus, iespeķo, apkaisa ar sāli un 45 min. sutina sviestā, pamazām pielejot karstu ūdeni. Dārzeņus katrus
Sīpolu, sālītu gurķi, pipargurķīšus, cieti novārītu olu, kāperus un piparmētru smalki sakapā un sajauc ar eļļu, citrona sulu un sāli.
Eļļā labi samaisa kapātu sīpolu ar sāli, un tad piejauc krējumu un kapātus zaļumus un citrona sulu.
Biezpienu samaļ un samaisa ar krējumu, cukuru, nomazgātām rozīnēm, pievieno miltus, visu kopā karsē uz mazas liesmas, masu pastāvīgi

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO