Aukstās zupas ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zupas :: Aukstās zupas

Aukstās zupas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Aukstā sēņu zupa 4.11

Aukstā sēņu zupa

Kaltētas baravikas noskalo, pārlej ar remdenu ūdeniun uzbriedina, tajā pašā udenī novāra, tad nokāš. Baravikas atdzesē un sagriež strēmelītēs, novārijumu atdzesē. Gaļu, gurķus un cieti vārītas olas sagriež. Lokiem pievieno sāli, saberž, līdz atdalās sula....Skatīt recepti

Aukstā tomātu-zivju zupa 4.30

Aukstā tomātu-zivju zupa

Zupai nepieciešams izmantot svaigus, vārītus vai žāvētus zivs gabaliņus bez asakām. Zupa garšīga arī ar iztīrītām, sakapātām ķilavām. Sīpoliem pievieno sāli, saberž vai sakrata līdz tie kļūst mīksti. cieti novārīto olu un gurķus sagriež gabaliņos,...Skatīt recepti

Aukstā zupa 4.44

Aukstā zupa

Traukā ielejam kefīru, ūdeni, bietes un pievienojam iepriekš salmiņos sagrieztus gurķus, smalki grieztus zaļumus un kubiciņos sagrieztu desu, pārkaisam ar iepriekš novārītu, nomizotu un smalki rīvetu olu. Garšvielas pievieno pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa un...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sautējums , bute , biezpiena , senu , torte ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Vērša, cūkas un teļa gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, sagriež tievās, garās strēmelītēs. Speķim nogriež ādu, sagriež tievās strēmelītēs, sajauc, tad
Visus dārzeņus notīra un nomazgā aukstā ūdenī. Gurķus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, tāpat tomātus un sīpolus. Burkānus sarīvē uz
Ne visai stipru alu uzvāra uz pusēm ar ūdeni, kurā iedrupina piparkūkas, tad sajauc ar sviestu, sāli un cukuru, uzvāra
Smiltsērkšķu augļiem ir patīkama skāba garša un īpatnējs aromāts, kas atgādina ananasus. Atšķirībā no citiem augļiem mīkstums satur līdz 8%
Galda maizi sagriež šķēlēs un tad pēc patikas palielos kantainos gabalos, kurus liek uz pannas izkausētā sviestā, un grozot apcep
Izkausētu sviestu sajauc ar miltiem, jēlām olām un pienu, iz­cep plānās pankūkas, atdzisušas, apziež ar 1 - 2 tējkaroti ābolu
Pupiņas izmērcē, tad novāra pusmīkstas. Notīra kartupeļus, sagriež kubveida gabaliņos un kopā ar taukvielās saceptiem sīpoliem un sāli pievieno pupiņām.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO