Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zandarti Nākošā »

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm

Sastāvdaļas: 1 kg sandarta, sāls, 60 gr sviesta, šalotes, šampinjoni (vai baravikas), kapāti pētersīļi, sardeļu sviests, berzts siers, berzta baltmaize, 2 olas, 40 gr. vēžu sviesta (vai vienk. sviests).

Gatavošana: Nodīrātu un izasakotu zandartu sadala 2 vienādās daļās, vienu sagriež šķēlēs un, viegli iesāla, bet otru samaļ un ar visām atzīmētajām piedevām, atskaitot vēžu sviestu, sajauc pikantā, saturīgā mīklā. Uguns izturīgā, ietaukotā formā dibenu un apmali smērē ar šo biezeni un tad kārtām iepilda pārmaiņus zivs gabalus un biezeni. Pašā virsū jābūt biezenim, ko apkaisa ar berztu baltmaizi un apsmērē ar vēžu sviestu vai vienkārši ar izkausētu parasto sviestu, pēc kam pildījumu apcep krāsnī iebrūnu, Klāt var dot jebkuru pikantu, mērci.
Pagatavosanas sarezgītība
Vidēji
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2012-04-15
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: tume
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.30/27
Atstāt vērtējumu receptei


Komentāri

Komentārs ievietots: 2017-09-01
Autors: j7
Jā, tas ir labs.
Komentārs ievietots: 2012-06-07
Autors: andis
ljoti smeķīgi sanaca

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
burkāni , liellopu , Kabaču , seleriju salāti , olu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Severīns, Urzula



Noderēs
No kauliem un cīpslām atdalītu gaļu ievieto kefīrā vai rūgušpienā, pievieno tam sīpolus, lauru lapas, piparus. Marinē 1—2 dienas, tad
Nozvīņotas, notīrītas un nomazgātas karūsas sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli un 1/2 st. ļauj sālīties. Tad katlā
Miltus uzbeŗ uz dēļa un miltu vidū ietaisa iedobumu. Olu sakuļ ar sāli un aukstu ūdeni. Tad šķidrumu pamazītiņām lej
Sīpolus sasmalcina, katlā sakarsētā taukvielā apcep, pieliek salmiņos sagrieztus kāpostus un apmaisot karsē, līdz kāposti sakrīt, tad pielej nedaudz karsta
Sagatavotu līldakas gaļu divreiz samaļ, pusi izberž caur sietiņu ar sviestu un piejauc biezenim, ko dabū aukstā ūdenī izmērcētu un
Zosijsij nogriež kaklu, spārnus, kājas, iztīra iekšas, sānos iegriež, ieliek kājas, ierīvē ar sāli. Liek uz panas, uzlej ūdeni, cep
Iesijā miltus bļodā. Sadrupina raugu mazā bļodiņā, pielej drusku piena un pieliek nepilnu ēdamkaroti cukura, ar karoti ierīvē raugu gludā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO