Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zandarti Nākošā »

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm

Sastāvdaļas: 1 kg sandarta, sāls, 60 gr sviesta, šalotes, šampinjoni (vai baravikas), kapāti pētersīļi, sardeļu sviests, berzts siers, berzta baltmaize, 2 olas, 40 gr. vēžu sviesta (vai vienk. sviests).

Gatavošana: Nodīrātu un izasakotu zandartu sadala 2 vienādās daļās, vienu sagriež šķēlēs un, viegli iesāla, bet otru samaļ un ar visām atzīmētajām piedevām, atskaitot vēžu sviestu, sajauc pikantā, saturīgā mīklā. Uguns izturīgā, ietaukotā formā dibenu un apmali smērē ar šo biezeni un tad kārtām iepilda pārmaiņus zivs gabalus un biezeni. Pašā virsū jābūt biezenim, ko apkaisa ar berztu baltmaizi un apsmērē ar vēžu sviestu vai vienkārši ar izkausētu parasto sviestu, pēc kam pildījumu apcep krāsnī iebrūnu, Klāt var dot jebkuru pikantu, mērci.
Pagatavosanas sarezgītība
Vidēji
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2012-04-15
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: tume
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.30/27
Atstāt vērtējumu receptei


Komentāri

Komentārs ievietots: 2017-09-01
Autors: j7
Jā, tas ir labs.
Komentārs ievietots: 2012-06-07
Autors: andis
ljoti smeķīgi sanaca

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
PIENA MĒRCE , mīkla , tela , mēle , Kartupeļu un burkānu ,
Šodien vārda dienas svin:
Alvīne



Noderēs
Kartupeļu masai nospiež sulu, pievieno izkausētu karsta margarīna un siera maisījumu, pieliek ķimenes, sāli, sakultas olas. Sakarsētās taukvielās cep pankūkas,
Ņem jaunas, nenobriedušas pupiņu pākstis, kurām nogriež galiņus un novelk sānu dzīslas, un liek traukā, pielej nedaudz karsta ūdens,
Noskalotas un izmērcētas pupiņas vāra tajā pašā ūdenī, kurā tās tika mērcētas. Kad pupiņas top mīkstas tās nokāš, sasmalcina ar
Ietaukotā veidnē liek kārtām šķēlēs sagrieztus kartupeļus, iztīrītu, smalki sakapātu siļķi vai sagrieztas desas un sautētos kāpostus. Pārlej ar olu
Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs vai standziņās. Uz pannas sakarsē taukvielas, kartupeļus liek taukos un apcep, tad pannai uzliek vāku un
Taukos uzbrūnina miltus gaiši brūnus, piecep smalki sagrieztus sīpolus, pielej ūdeni un etiķi, pieliek sāli un virces un ļauj labi
Sasmalcinātus sīpolu apcep, pievieno samaltu svaigu vai vārītu gaļu, skābu krējumu un samaisa. Sagatavoto gaļu liek veidnē kārtām ar sajauktiem,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO