Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Zandarti

Zandarti

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zandarts cepts 4.33

Nozvīņotu, notīrītu un nomazgātu zandartu sagriež dūres lieluma gabalos, apviļā miltos, iemērc sakultā, ar sāli un pienu (vai ūdeni) sajauktā, jēla olā, pānē ar berztu baltmaizi un 5 - 8 min. apcep sviestā uz mazas...Skatīt recepti

Vārīts zandarts 4.24

Vārīts zandarts 5 pers. 1 kg smags zandarts, 2 sīpoli, sāls, 9 pipargraudiņi. Nozvīņotu, notīrītu un ātri nomazgātu zandartu uzliek vārīties ar nolobītiem sīpoliem, sāli, pipargraudiem un tik daudz verdoša ūdens, lai zivs būtu pilnīgi apņemta,...Skatīt recepti

Krāsnī cepts zandarts 4.33

No zvīņām attīrītam, notīrītam zandartam ieberž ādā un iekšu dobumā sāli un iespeķo žāvētu speķi, tad zivi, tāpat nesagrieztu, 30 - 45 min. cep brūninātā sviestā, krāsnī, pa lāsei buljonu vai verdošu ūdeni pielejot. Mērcē...Skatīt recepti

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm 4.30

Nodīrātu un izasakotu zandartu sadala 2 vienādās daļās, vienu sagriež šķēlēs un, viegli iesāla, bet otru samaļ un ar visām atzīmētajām piedevām, atskaitot vēžu sviestu, sajauc pikantā, saturīgā mīklā. Uguns izturīgā, ietaukotā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biete , piena mērce , šķiņķis , šam , klimpas ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
Vistu notīra, sacērt 4 daļās, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, noņem putas, pieliek sāli, pētersīli, burkānu, vāra uz lēnas uguns
Vārītai zivs gaļai izņem asakas, gaļu sadala mazos gabaliņos, sajauc ar plānās šķēlītēs sagrieztām, sutinātām sēnēm un ar bešamelmērci, un
Burkānus izvāra veselus vai notīra, sagriež un kopā ar taukvielām un ūdens piedevu izsautē mīkstus. Burkānus samaļ vai sastrādā ar
Galvenokārt lieto cepamām kūkām, tortēm, pastētēm, kā arī sīkiem cepumiem, biskvītiem, tējas cepumiem utt. Uz mīklas dēļa izsija miltus
Sviestu saputo ar olu dzeltenumiem, pievieno garš vielas, kartupeļu masu un miltus. Saputo olu baltumus, iecilā sagatavotajā masā, masu liek
Notīrītas, izasakotas sardeles sagriež smalkas piestiņā, klāt piejauc putās sakultu sviestu, smalki sakapātus kāperus, sagrieztus piparus, angļu sinepes, smalki sakapātas
*Produktu daudzums noradīts vienai burciņai. Baklažānus nomazgā un uzdur ādiņu dažās vietās, un novietojam uz cepešpannas, liekam cepeškrāsnī pie 230 grādiem.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO