Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Siļķes

Siļķes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Siļķu krējums 4.38

Siļķes dažas stundas nomērcē; sīpolu smalki sagriež, sviestā satvaiko, pieliek notīrītas, no asakām iztīrītas siļķes, satvaiko, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, nedaudz piparu, skābu krējumu, — patvaiko. Pasniedz siltu ar vārītiem kartupeļiem.

...Skatīt recepti

Siļķe ar sīpoliem 4.21

Nomērcētu siļķi notīra, atdala asakas. Siļķes filejas sakārto siļķu traukā vienu uz otra, sagriež šķērsām gabaliņos. Siļķei pārliek ripiņās sagrieztus sīpolus un pārlej ar etiķa un eļļas maisījumu. Grezno ar pētersīļu zaļumiem. Sīpolus var aizstāt...Skatīt recepti

Siļķe ar skābu krējumu 4.25

Nomērcētu, no asakām atdalitu siļķes fileju sagriež gabaliņos, sakārto siļķu traukā, pārlej ar skābu krējumu un pārkaisa sasmalcinātus lociņus. Nomērcētu siļķi nosusina un stingri ietin pergamenta papīrā. Tad liek uz karstām oglēm un cep no...Skatīt recepti

Malta siļķe 4.29

Siļķi nomērcē, notīra, atdala asakas un kopā ar liellopa cepeti, vārītiem āboliem, sviestā apcetu sīpolu gaļas mašīnā samaļ 2-3 reizes. Iegūtai masai pieliek daļu skābu krējuma, samaisa un sakārto traukā, izveidojot siļķi. Cieti novārītu olas...Skatīt recepti

Kapāta siļķe 4.33

Nomērcētu siļķi notīra, atdala asakas un sagriež sīkos gabaliņos. Tāpat sīki sagriež skābētus gurķus, ābolus, redīsus, sīpolus un cieti novārītu olu. Visas sasmalcinātās sastāvdaļas sajauc ar pusi no paredzētā skābā krējuma un sakārto siļķu trauciņā,...Skatīt recepti

Rullēta siļķe 4.09

Nomērcētās un notīrītās siļķēs apsmerē ar planu sinepju kartiņu, ieliek mazu skāba gurķa šķēlīti un sarullē, aizspraužot ar krustnagliņām. Uzvāra etiķi ar vircām, pipariem, sīpoliem un lauru lapām, aukstu pārlej sagatavotajām siļķēm.

...Skatīt recepti

Siļķu fileja ar bietēm 4.29

Siļķi nomērcē, novelk ādu, izlasa asakas, izgriež vēdera gabalu, sagriež fileju šķēlītēs, ieliek lēzenā traukā un apliek sarkano biešu salātiem. Pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem, garnē ar puķu kāpostiem un gurķīšiem.

...Skatīt recepti

Marinētas siļķes 4.24

Siļķes nomērcē, nomazgā, iztīra, var sagriezt gabaliņos. Sakārto visas kādā traukā. Marinādi novāra, pieliek vircas, cukuru, atdzesē aukstu. Sīpolus sagriež ripinās, pārlej siļķi novieto vēsā vietā. Pasniedz galdā pēc 3 dienām.

...Skatīt recepti

Ceptas siļķes 4.15

Siļķes nomazgā, iztīra iekšas, nomērcē, novelk ādu, pārgriež uz pusēm, izjem asakas, iemērc miltos, sakultā olā un rīvmaizē, cep karstā sviestā. Garnē ar citrona šķēlēm un zaļumiem.

...Skatīt recepti

Siļķu plācenīši ar gaļu 4.23

Sīpolus nomizo, smalki sagriež, sviestā satvaiko. Siļķes mērcē, izņem asakas, tvaiko, kamēr siļķes izjūk. Gaļu un mērcētu, nospiestu baltmaizi samaļ, pieliek siļķēm, satvaiko, pieliek olas. izmaisa, veido apaļus, mazus plācenīšus, karstā sviestā vai taukos cep...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Zivju buljons , majonēze , KOMPOTS , kāposti , Selerijas ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Sulīgas, gatavas mellenes pārlasa, tīras sapilda izkarsētās burkās vai pudelēs, pārlej ar karstu cukura sīrupu, uzliek burkai izkarsētu metāla vāciņu
Veidni izklāj ar pergamenta papīru, ietauko. Biskvītus apmērcē siltā kafijā, pēc tam veidnē liek kārtu biskvītu, noklāj ar krēmu, liek
Ābolus nomizo, sagriež, izņem sēklotni. Miziņas pārlej ar ūdeni, vāra un izkāš. Novārījumam pievieno cukuru, uzvāra, pieliek medu un karstu
Speķi sagriež mazos gabaliņos, sīpolus sasmalcina. Katliņā speķi un sīpolus sacep, pielej verdošu ūdeni, sāli, piparus un glītos gabaliņos sagrieztus
Kartupeļus novāra ar mizu, notīra, sagriež šķēlēs. Ķiplokus netīra, sīki sakapā vai saspiež. Ietauko ugunsdrošā stikla veidni, liek kartupeļus, katru
Krūtij izņem kaulus, griež starp ribām virsējo gaļu pušu. Kausētam sviestam pieber rīvmaizi, pieliek 2 olas, sāli, smalki sakapātas pētersīļu
Visus dārzeņus nomazgā un nosusina. Iztīra visu lieko (paprikai iztīra vidu, āboliem notīra mizu izgriez serdi utt.) Visus sagatavotos dārzeņus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO