Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Reņģes

Reņģes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Reņģes tomātu mērcē 4.31

Notīrītas reņģes sagriež gabaliņos, pārkaisa sāli. Tad zivju gabaliņus apviļā miltos, liek sakarsētā eļļa un cep gatavus. Pēc tam tos sakārto dziļākā traukā kārtām ar tomātu mērci un atstāj vēsā telpā ievilkties 6-12 stundas. Tomātu...Skatīt recepti

Ceptas reņģes 4.21

Reņģes iztīra, nomazgā, priekš cepšanas nedaudz apsala. Iemērc miltos, cep karstā sviestā gaiši dzeltenas, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, uzliek citronu šķēlītes, garnē ar zaļumiem.

...Skatīt recepti

Reņģu biezenis 4.23

Žāvētām reņģēm novelk ādu un izlasa asakas, un pieliek biezenim, ko dabū samīcot aukstā ūdenī izmērcētus un labi nospaidītus veģus bez garozas ar izkausētu sviestu, sakultām olām un skābu krējumu (jo vairāk pieliek olu, jo...Skatīt recepti

Reņģu panniņa ar olām 4.28

Žāvētām reņģēm novelk ādu un izlasa asakas, saliek rindās iesviestotā formā, virsū uzliek gabaliņos sviestu un uzpilda skābu krējumu, iesit blakus vienu pakaļ otrai olas, apkaisot ar pipariem, un cep cepeškrāsnī tik ilgi, līdz olbaltums...Skatīt recepti

Skābi ietaisīta zivs 4.43

Labi sagatavotu, uzšķērstu zivi sadala gabalos un viegli iesāla, Apm. pēc 1 st, zivs gabalus nosausina, apcep sviestā gaiši iebrūnus un noliek aukstumā. Atdzisušus saliek traukā. Uzvāra etiķi ar sīpoliem, vircēm un sāli un ļauj...Skatīt recepti

Reņģes ceptas 4.21

Notīrītas un nomazgātas svaigas reņģes apviļā miltos, sakuļ olu dzeltenumā un beigās berztā baltmaizē un 5 min. cep pannā sviestā no abām pusēm līdz tās ir dzeltenas. Var ari ņemt uz pusēm sviestu ar taukiem....Skatīt recepti

Ceptas reņģes marinādē 4.37

Ceptas reņģes stikla traukā aplej ar marinādi, ko pagatavo uz pusēm etiķi ar ūdeni līdz ar pipaŗgraudiem un sīpoliem, uzvārot un atkal atdzesējot. Trauku cieši aijzvāko ar pargamenta papīru un uzglabā aukstā vietā (reņģes...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ābolu salāti , cūkas , sīpoli , burkāni , puķkāpostu ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Labi saputo sviestu ar olām un cukura, pievieno baltvīnu un miltus , lai mīklu var izrullēt . Kad
Ar sviestu uzvārītā pienā pamazām iejauc miltus un kuļ mīklu tik ilgi uz uguns, līdz tā vairs nelīp. Kad mīkla atdzisusi,
Siltam pienam pieliek raugu, piesijā miltus, samaisa pāri mīklu, uzraudzē un pieliek kausētu sviestu, cukuru, sāli, sijā miltus, tad mīca
Vilnīšus var izlietot sālīšanai, tikai tie pareizi jāapstrādā pirms sālīšanas. Vilnīšus var sālīt kopā arī ar citām sēņu sugām. Sēnes
Ietaukotā veidnē liek kārtām šķēlēs sagrieztus kartupeļus, iztīrītu, smalki sakapātu siļķi vai sagrieztas desas un sautētos kāpostus. Pārlej ar olu
Cukuru uzvāra ar ūdeni. Sīrupam, kad atdzisis, piejauc citrona sulu un vīnu. Šķidrumu iepilda saldējama bundžā. Galdā vīna ledu dod
Zosi izveido: Pakaļējā daļā iegriež un iegriezumā iebāž kāju stilbiņus kā kabatā. Tad ieberzē ar sāli, liek cepešpannā, pielej nedaudz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO