Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Menca

Menca

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vārīta menca 4.23

Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu novāra. Aknas kas mencai sevišķi gardas, uzmanīgi atdala no žults un vāra līdz ar zivi. Galdā vārītu mencu dod ar karstu sinepju mērci un novārītiem, sausiem kartupeļiem.

*...Skatīt recepti

Cepta menca 4.32

Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu sagriež trīs pirkstu platuma gabalos, apkaisa ar sāli, pēc apm. stundas sausi noslauka, apviļā miltos, sakuļ jēlā olā un berztā maizē un apcep sviestā brūnu vai novāra brūnu verdošos taukos....Skatīt recepti

Menca ar kartupeļu biezeni 4.30

Sagatavotu mencu uzliek vārīties ar ūdeni, sāli, sīpoliem un pipargraudiņiem, pēc 15 min. to izņem, laukā, nodīrā, atdzisušu izasako, smalki sakapā un līdz ar izkausētu sviestu, sakapātiem novārītajiem sīpoliem un smalkajiem pipariem piejauc pēc attiecīgā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sēņu zupa , melle , zaķis , Nīlas , kāpostu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Rabarberus nomazgā, notīra, sagriež plānās ripiņās, saber bļodā pa kārtām ar cukuru, uzliek vieglu slogu 24 st, atstāj mierā, Otrā
Gatavu omleti apliek katlā iepriekš uzbrūninātiem smalkiem zaļumiem, zaļiem pētersīļiem un šampinjoniem un saloka kopā uz pusēm.
Notīrītus un nomazgātus šampinjonus vāra ūdenī, kam pievieno sāli, cukuru, etiķi, lauru lapas, smaržīgo piparu graudiņus, krustnagliņas un gredzenos sagrieztus
Kartupeļus notīra, izdobj, vāra, neļaujot izšķīst, nekāš, uz sieta notecina, atdzesētus piepilda ar sagatavotiem olu un redīsu salātiem, novieto traukā
Biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno daļu cukura, saputotu krējumu un samaisa. Nobriedušu rupjmaizi saberž uz smalkās rīves un sajauc ar
Notīrītus kartupeļus sagriež stienīšos. Liek katlā, pārlej ar karstu ūdeni, pieliek sāli un vāra, kamēr mīksti, tad nokāš un nosusina.
Gaļai noņem plēves, sagriež glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli, cep karstā sviestā uz ātras uguns no abām pusēm brūnas.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO