Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Līdaka

Līdaka

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Līdaku rulāde 4.29

Līdaku nozvīņo. iztīra iekšas un nomazgā, vēderu pārgriež visā garumā, izņem visas asakas un sīkās asaciņas. Muguras daļu atstāj nepārgrieztu, olas novāra cietas un smalki sakapā. Tad uzber sagatavotai līdakai, iekaisa sāli, sarullē un sasien....Skatīt recepti

Pildīta līdaka 4.00

Zivi nozvīņo, nogriež galvu, novelk ādu, izņem iekšas, noņem mīkstumu no asakām un samaļ. Pieliek muskatriekstu, sāli, ar karoti labi samaisa, kamēr masa kļūst lipīga. Pieliek pa vienai olai, maizi, izmaļ, pieliek kausētu sviestu, piparus,...Skatīt recepti

Marinēta līdaka 4.16

Notīrītas līdakas sagriež gabaliņos, liek karstā ūdenī, pievieno sāli, piparus, lauru lapas un vāra gatavas. Tad no novārījuma izņem, sakārto dziļākā vai lēzenā traukā un pārlej ar marinādi. Marinādes sagatavošana: burkānus un sīpolus notīra, sagriež...Skatīt recepti

Pildīta līdaka gabaliņos 4.39

Līdaku nozvīņo, nogriež galvu, iztīra iekšas vēderu nepārgriežot, labi nomazgā, sagriež gabaliņos 2 pirkstu platumā, no muguras izņem mīkstumus, asakas atstāj iekšā, masu sagatavo tāpat kā pildītai līdakai, pilda sagrieztos gabaliņos. Uzliek ūdeni ar...Skatīt recepti

Cepta līdaka 4.13

Līdaku nozvīno, iztīra iekšas, labi izmazgā, sagriež glītos gabaliņos, apmēram 3 pirkstu platumā. Iemērc miltos, sakultā olā un smalkā rīvmaizē. Cep karstā sviestā abas puses viegli brūnas. Sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, uzliek...Skatīt recepti

Līdaka cepta 4.32

Nozvīņotu, notīrītu, nomazgātu līdaku sagriež dūres lielumā gabalos, apviļā pēc kārtas miltos, sakultā, ar sāli un pienu (vai ūdeni) sakultā jēlā olā un, beidzot, berztā baltmaizē un apcep sviestā uz mazas uguns no abām pusēm...Skatīt recepti

Speķota līdaka 4.32

Nozvīņotu, notīrītu, nomazgātu līdaku iespeķo ar strēmelēs sagrieztu žāvētu speķi un apm. stundu cep brūnā sviestā krāsnī, pa lāsei verdošā ūdens pielejot. Mērci vēl reiz uzvāra ar skābu krējumu un miltiem un sajauc ar sardeļsviestu*....Skatīt recepti

Mīklā cepta līdaka 4.32

Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platuma gabalos sagrieztu līdaku apkaisa ar sāli, ļaujot tai kādu stundu stāvēt. Tad zivs gabalus vienu pēc otra iemērc sagatavotā cepamā mīklā apvāra verdošos taukos iebrūnus, un karstus dod galdā. Klāt...Skatīt recepti

Līdakas plācenīši 4.82

Sagatavotu līldakas gaļu divreiz samaļ, pusi izberž caur sietiņu ar sviestu un piejauc biezenim, ko dabū aukstā ūdenī izmērcētu un cieši nospiestu baltmaizes mīkstumu ar jēlām olām, skābu krējumu, sāli, pipariem un pārējo, malto gaļu...Skatīt recepti

Līdakas pudiņš 4.82

Sagatavotu līdakas gaļu divreiz samaļ. Apm. 1/3 maltās gaļas sagrūž piestiņā ar sviestu un piejauc  biezenim, ko pagatavo sajaucot aukstā ūdenī  izmirkušo, cieši nospiestu baltmaizes mīkstumu ar  jēlām olām, skābu krējumu, sāli, pipariem un pārējo...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
melle , groks , mīkla , augļu , krējuma ,
Šodien vārda dienas svin:
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris



Noderēs
Pupiņām novelk sānu dzīslojumu, sagriež gabalos. Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos, verdošā buljonā vai ūdenī vāra kopā ar pupiņām. Sīpolus un
Vēžus novāra, izloba gaļu, notīra burkānus, kāļus, sagriež četrstūrainos gabaliņos, novāra. Puķu kāpostus un zirnīšus - katrus atsevišķi novāra mīkstus.
Ar 1,8 kg gurķu var piepildīt 3 litru burku. Jāņem mazi nepārauguši gurķi, līdz 5—7 cm gari. Gurķus nomazgā aukstā
Aknas izsutina sviestā un smalki saberž, baltmaizi izmiekšķē, nospiež, izrīvē caur sietu, zaļumus noplaucē un smalki sakapā Visas piedevas sajauc
Liellopa filejas resno galu sagriež 1,5-2 cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus. liek uz pannas sakarsētā sviestā un cep no
Olas cieti novāra un izberž caur sietiņu līdz ar pienā izmērcētu maizi bez garozas. Biezeni kā Majonnes mērci sajauc ar
Zandartus nozvīno, iztīra iekšas, labi nomazgā, pārgriež uz pusēm, sagriež apmēram 3 pirkstu platos gabaliņos. Priekš cepšanas nedaudz apsala. Iemērc

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO