Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Lasis

Lasis

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Lašu galerts 4.24

Lasi pārgriež gareniski pušu, ļzņem iekšas, izmazgā, sagriež 2 pirkstu platos gabaliņos. Ūdenim pieliek sāli un garšas vielas, lasi liek iekšā, pavāra 3 minūtes, novelk no uguns, ļauj pastāvēt. Izņem lasi no buljona, izkāš, pieliek...Skatīt recepti

Marinēts lasis 4.07

Lasi nomazgā, noslauka ar mitru drēbi (zvīņot nedrīkst). Sagriež ar visu ādu ieslīpi, glītos gabaliņos. Verdošā ūdenī liek laša gabaliņus, iepriekš pieliekot garšas un sairi pielej etiķi. Tiklīdz uzvārījies, novelk no uguns, ļauj bez vārīšanas...Skatīt recepti

Saldēts lasis 4.02

Lasi iztīra, pārgriež gareniski uz pusēm, katru pusi (ar visu ādu) sagriež glītās šķēlēs, sakārto tādā pašā veidā kā griezts uz zivju sieta, liek verdošā ūdenī, iepriekš pieliek virces, sāli, ļauj uzvārīties 2 - 3...Skatīt recepti

Vārīts lasis 4.23

Lasi iztīra, izmazgā (lasi nedrīkst zvīņot, lai nesabojātu laša galu, jo aiz pārāk straujas darbības tā atlec no asakām), sašņorē, piesien pie sieta, ūdenim pieliek vircas, sāli, sīpolu, lauru lapas (buljonu pagatavo pasāļu): verdošā ūdenī...Skatīt recepti

Laša ikri 4.24

Laša ikrus traukā apsala, atstāj apmēram uz stundu. Tad ikriem lej virsū verdošu ūdeni un maisa, kamēr atdalās plēves, uz sieta ikrus notecina un no jauna apsala un pārlej karstu ūdeni. Nosusina, pieliek pēc vajadzības...Skatīt recepti

Sālīts lasis 4.26

Lasi nemazgā, bet norīvē ar mitru drēbi. Sāli sajauc ar cukuru, salpetri, no visām pusēm ierīvē. Lasi iekārto koka traukā vai māla podā, sadalot saskaņā ar trauka lielumu. Podā iekaisa sāli, sakārto lasi, apkaisa ar...Skatīt recepti

Žāvēts lasis 4.15

Lasi sagriež ieslīpi plānās šķēlītēs (bez ādas), sakārto uz iegarena šķīvja, garnē ar citronu un zaļumiem. Ja vēlas, lai lasis izskatītos paaugstināts, tad var likt apakšā baltmaizes krutonu.

...Skatīt recepti

Sālīts lasis 1 4.27

Lasi nemazgā, bet noslauka ar mitru drānu, tad ar asu nazi griež gar muguras asaku līdz vēdara dobumam, izplūstošās asinis tūliņ noslauka, izņem iekšējos orgānus, izslauka asinis, nogriež galvu, asti, izdala muguras asaku. Filejas sagriež...Skatīt recepti

Laša kaviārs 4.23

Laša vai līdakas ikriem pārkaisa sāli un atstāj vienu stundu. Tad pārlej verdošu ūdeni, lai ikri brīvi peldētu ūdenī, un kuļ ar putu slotiņu, līdz atdalās ikru apvalks. Pēc tam ikrus saliek sietā, ļauj ūdenim...Skatīt recepti

Vārīts lasis (vesels) 4.19

Lasi nomazgā zvīņot nevajaga, tad pārgriež, iztīra iekšas, labi izmazgā, sašņorē, piesien pie zivju sieta. Verdošam ūdenim piemet garšvielas, lasi un vāra ap 10 min., noņem uz lēnākas uguns. Karstam lasim noņem ādu, uz trauka...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sēņu zupa , vistas gaļa , siers , skābēšana , pupinu ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Buljonu uzvāra ar sviestu, berztu maizi, notīrītām un izasakotām, smalki sagrieztām sardelēm un kāperiem, pēc tam sajauc ar stipru vīnu
Piena un upeņu kokteilis
Mazgātas upenes, pienu, cukuru ievieto blenderī (mikserī), miksē apmēram 1 minūti līdz iegūst viendabīgu massu, tad pilda kokteiļa glāzēs ar
Notīra sīpolu un griež smalkos puslokos vai lokos(gaumes jautājums), kurus atsevišķā traukā pārmaisa ar citronu sulu. Atstāj uz minūtēm 10-20
Laša ikrus traukā apsala, atstāj apmēram uz stundu. Tad ikriem lej virsū verdošu ūdeni un maisa, kamēr atdalās plēves, uz
Berzto maizi, ar cukuru sagrauzdē uz pannas brūnu. bļodā liek pa kārtām sakultu putu krējumu, maizi, pa piciņai ievārījumu, un
Citrona miziņu noberž ar graudu cukuru, uzlej nedaudz ūdens, izkausē, izkāš. Sakuļ putu krējumu, pieliek cukura ūdeni, cukuru, citrona sulu,
Gaļu nomazgā, sagriež, parupji samaļ. Karstos taukos uz ātras uguns apcep pusjēlu daudz uz vienas pannas necepot. Apcepto gaļu saber

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO