Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Karpas

Karpas

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Karpas galerts 4.28

Karpas notīira, izņem iekšas un nogriež galvas, astes un sadala gabaliņos. Zivju galvas, astes pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, noputo, pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, piparus, lauru lapas, sāli un vāra apmēram 15-20 minūtes. Tad šķidrumu...Skatīt recepti

Vārīta karpa 4.27

Karpas nokauj, nozvīņo. iztīra iekšas, labi nomazgā, sadala. Ūdenim pieliek vircas, piparus, lauru lapu, sīpolu, sāli, nedaudz etiķa, verdošā ieliek karpu, vāra ap 5 min., noņem no uguns, ļauj tai pašā ūdenī 15 minūtes pastāvēt,...Skatīt recepti

Karpas alū 4.22

Notīrītu zivi sagatavo, sagriež gabalos un uzliek vārīties ar verdošu šķidrumu, vai arī atstāj veselu, nesagrieztu, bet tad liek vārīties aukstā šķidrumā. Alum pieliek šķēles sagrieztu citronu, virces, un šai mērcē zivi lēnām izvāra gatavu,...Skatīt recepti

Karpa paprikas mērcē 4.26

Uzšķērstai karpai izņem iekšas, iekšu dobumu nemazgā, lai asinis neaizietu zudumā. Smalki sagrieztus sīpolus uzgrauzdē sviestā iebrūnus, pieliek karoti paprikas un mazliet tomātu sulas, tad devīgi pielej, ūdeni un ļauj visam 1/2 st. vārīties. Nokāstā,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
brūna mērce , tomāti , ar gurķiem , jēra , sacepums ,
Šodien vārda dienas svin:
Glorija, Banga



Noderēs
Uzliek katliņā 4 litrus auksta ūdens, ieber nomizotus, mazās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus, uzliek tiem virsū 1,5 kg notīrītu zivju (lielākās
Kāpostus sagriež. Taukos sabrūnina cukuru, pievieno kāpostus, sāli, piparus, baltvīnu un sautē mīkstus. Vīnu var aizstāt ar citronu sulu.
Burkānu notīra, sagriež gabaliņos, taukvielās apcep, pievieno karstu ūdeni vai buljonu un slēgtā traukā uz mazas liesmas sautē. Kāpostus un
Izmērcētas pupiņas vāra kopā ar speķa ādām un garšsaknēm. Kad pupiņas pusmīkstas, pievieno sagrieztus kartupeļus. Speķi sīki sagriež, sīpolus sasmalcina,
Katlā ar speciāliievietotu dubultu dibenu sietu līdz sietam ielej verdošu ūdeni, ieliek vienāda lieluma veselus vai sagrieztus, ar smalku sāli
Olas dzeltenumu ar cukuru un kakao pulveri saputo. Tad pievieno kviešu miltus un, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu. Pēc tam karsē,
Olas iesit ugunsdrošā stikla traukā, pievieno cukuru, sakuļ, tad iemaisa cieti, atšķaida ar vīnu, pievieno sarīvētu citrona miziņu un citrona

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO