Foreles ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Foreles

Foreles

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Foreles aspikā 4.22

Zivīm (zvīņot nevajaga) iztīra iekšas, nomazgā un sašņorē. saliec, lai aste ar galvu saiet kopā. Piesien pie sieta, liek verdošā ūdenī, pieliek vircas, sāli. vāra uz lēnas uguns 5 -15 min., novelk no uguns,...Skatīt recepti

Aukstas foreles ar vēžiem 4.24

Notīrītām un nomazgātām forelēm izver stipru diegu cauri astei virspus spurām, tad caur abām acīm, un diegu cieši aizsien, lai zivis būtu lokā saliektas, pēc kam foreles aplaista ar verdošu etiķi. Tad uzvāra ūdeni ar...Skatīt recepti

Foreles sarkanvīnā 4.45

Foreles nozvīņo, notīra un nomazgā. Tad uzvāra ūdeni, pieliek notīrītas, smalki sagrieztas saknes, ļauj virumam 30 min. vārīties, pielej sarkanvīnu un vēl reizi uzvāra, pēc kam tajā 5 mim vāra sagatavotās foreles. Tad foreles izņem...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Vārīts zandarts , biete , Galerts , Vēži , soļanka ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Gluži svaigas, labi sagatavotas siļķes iesāla un aprasina ar etiķi, ļaujot tām 2 st, marinēties. Tad nosausina, ieliek vāji verdošā
Lasi iztīra, pārgriež gareniski uz pusēm, katru pusi (ar visu ādu) sagriež glītās šķēlēs, sakārto tādā pašā veidā kā griezts
Gaļu un aknas sagriež gabalos, vāra sālsūdenī. Sviestu uz uzcep brūnu, pieliek pēc garšas papriku un sīpolus, pārlej ar gaļas
Ķirbi noloba, izņem mīkstās daļas, sagriež gabaliņos un savāra ar 1 l ūdens biezā putrā, kuru tad vēlreiz uzvāra ar
Kāpostu galviņām noņem ārējās lapas, sagriež gabaliņos. Katliņā izkausē taukus vai sviestu, pievieno sagrieztos kāpostus, pārlej nedaudz ūdens, pieliek sāli,
Verdošā liellopa vai vistas gaļas buljonā liek smalki sasmalcinātus, sviestā vai margarīnā apceptus sīpolus, burkānus, pētersīļus, makaronus un vāra, līdz
Ķiršu kokteilis
Pilda glāzēs ķiršus, riekstus. Pārlej ar sulu pievieno ledu un gāzēto ūdeni.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO