Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni :: Ceptas zivis

Ceptas zivis

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Uz oglēm ceptas siļķes 4.39

Sijķes nomazgā, nosusina, izņem iekšas, tad ietin pergamenta vai staniola papīrā. Liek uz oglēm, apgrozot cep 5—10 minūtes. Noņem papīru, siļķes kārto uz šķīvja. Pasniedz ar oglēs vai krāsnī ceptiem kartupeļiem, rūgušpienu, kefīru vai paniņām,...Skatīt recepti

Zivju filejs ar saknēm un sēnēm 4.36

Notīrītas saknes sarīvē, sēnes sagriež, visu eļļā apcep, pievieno mazliet ūdens, pasautē. Fileju apslaka ar citronu sulu, apkaisa ar sāli, liek ietaukota veidne, uzliek sautētās saknes un cepeškrāsnī cep. Cepšanas beigu posmā pārlej ar krējumu....Skatīt recepti

Zivis diļļu mērcē 4.29

Iztīrītām zivīm atdala filejus, sadala porciju gabalos, tos pārslaka ar citronu sulu, liek ietaukotā ugunsdrošā stikla veidne, pārklāj ar ietaukotu pergamentu vai sta-niolu, trauku ar zivīm ievieto cepeškrāsnī un sautē. No taukvielas, miltiem un piena...Skatīt recepti

Zivju sacepums 4.28

Ūdenī liek vārīties notīrītus burkānus, seleriju šķēlītes, sīpolus, pievieno sāli un ieliek notīrītas zivis. Vāra uz lēnas liesmas. Gatavās zivis izņem, pēc atdzišanas atdala gaļu no asakām. Sēnes sakapā, sacep. Ugunsdrošā stikla vai metāla porciju...Skatīt recepti

Pildīta līdaka 4.11

Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas labi neatdalās, tad ar nazīti uzmanīgi atgriež, lai to nesagrieztu. Gaļu atdala no asakām un...Skatīt recepti

Ceptas zivis 4.19

Notīrītas zivis sadala gabaliņos, ieberzē sāli, iemērc sakultā olā un apviļā rīvmaizē. Liek sakarsētos taukos un cep no abām pusēm brūnas, sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, zivju mērci un vārītiem dārzeņiem.

...Skatīt recepti

Ceptas reņģes 4.24

Notīrītas reņģes apkaisa sāli, apviļā miltos un cep sakarsētos taukos gatavas. Tad sakārto traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, tomātu mērci.

...Skatīt recepti

Cepta sālīta siļķe 4.46

Sālītas siļķes mērcē 4-6 stundas aukstā ūdenī. Tad notīra, atdala asakas un filejas sagriež gabaliņos. Pēc tam apviļā kviešu miltos, iemērc sakultā olā, vēlreiz apviļā rīvmaizē, liek sakarsētos taukos un cep no abām pusēm brūnus....Skatīt recepti

Taukos ceptas zivis 4.30

Zivju filejas sagriež gabaliņos, liek traukā, pārlaista ar augu eļļu, kurai pievienota citrona sula, sāls un pētersīļu zaļumi, un ļauj 1-2 stundas marinēties. Tad zivju gabaliņus iemērc šķidrā mīklā un cep sakarsētos taukos gaiši brūnus,...Skatīt recepti

Zivju veltnīši 4.23

Zivju fileju bez ādas un asakām izdauza 0,5-0,6 cm biezā plāksnē. Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep margarīnā, pievieno sagrieztas, cieti novārītas olas, pētersīļu zāļumus un samaisa. Sagatavoto pildījumu liek uz zivju fileju, satin veltni, apviļā kviešu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
dārzeņu , Plūm , galert , Olu kūkas , gurķu ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Ābolus nomazgā, izcep, izrīvē caur sietu, pieliek cukuru un pu­to, kamēr biezenis paliek balts. Sakultu putu krējumu sajauc ar ābolu
Pienu uzvāra, pieliekot sviestu, mannu, sāli, un kuļ biezeni uz uguns, līdz mīkla vairs nelīp pie trauka. Kad mīkla atdzisusi,
Cauraugoša sivēna gaļas sānu gabalu ar gaļas āmuru izdauza, ieberzē ar sāls, cukura un salpetra maisījumu. Pēc tam sānu gabalu
Cūkgaļas galerts
Labi notīrītas cūku kājas noskalo ar verdošu ūdeni, pārcērt uz pusēm, sadala sīkākos gabalos. Nomazgā, ieliek katlā, pārlej ar aukstu
Pirms pasniegšanas dzidrajam liellopa gaļas buljonam atsevišķi sālsūdenī vārītus pelmeņus, pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.
Sagatavotai butei no vidus asakas uz malām noloba gaļu tā, ka dabū 4 fileja gabalus, kurus tad arī iemarinē. Pēc
Vārītus kartupeļus sastrādā masā. Atsevišķā traukā ar mazu ūdens piedevu izsautē sasmalcinātus ķirbjus. Mīkstos ķirbjus izberž caur sietu. Kartupeļu un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO