Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Zivju ēdieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Uz oglēm ceptas siļķes 4.39

Sijķes nomazgā, nosusina, izņem iekšas, tad ietin pergamenta vai staniola papīrā. Liek uz oglēm, apgrozot cep 5—10 minūtes. Noņem papīru, siļķes kārto uz šķīvja. Pasniedz ar oglēs vai krāsnī ceptiem kartupeļiem, rūgušpienu, kefīru vai paniņām,...Skatīt recepti

Zivju filejs ar saknēm un sēnēm 4.36

Notīrītas saknes sarīvē, sēnes sagriež, visu eļļā apcep, pievieno mazliet ūdens, pasautē. Fileju apslaka ar citronu sulu, apkaisa ar sāli, liek ietaukota veidne, uzliek sautētās saknes un cepeškrāsnī cep. Cepšanas beigu posmā pārlej ar krējumu....Skatīt recepti

Zivis diļļu mērcē 4.29

Iztīrītām zivīm atdala filejus, sadala porciju gabalos, tos pārslaka ar citronu sulu, liek ietaukotā ugunsdrošā stikla veidne, pārklāj ar ietaukotu pergamentu vai sta-niolu, trauku ar zivīm ievieto cepeškrāsnī un sautē. No taukvielas, miltiem un piena...Skatīt recepti

Zivju sacepums 4.28

Ūdenī liek vārīties notīrītus burkānus, seleriju šķēlītes, sīpolus, pievieno sāli un ieliek notīrītas zivis. Vāra uz lēnas liesmas. Gatavās zivis izņem, pēc atdzišanas atdala gaļu no asakām. Sēnes sakapā, sacep. Ugunsdrošā stikla vai metāla porciju...Skatīt recepti

Pluči mērcē 4.33

Ūdenī apvārītus plučus( sirdi, plaušas, nieres, tesmeni) gaļas mašīnā samaļ. Sīki sagrieztu speķi sacep ar sīpoliem, pievieno samaltos plucus un apcep. Tad pārkaisa kviešu miltus, pievieno šķidrumu, tomatu biezeni, sāli un sautē. Beidzot pievieno skābu...Skatīt recepti

Vārīts zandarts 4.11

Notīrītu zandartu veselu vai sadalītu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes( pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas gatavs. Tad no ūdens izņem, sakārto traukā, pārliek citrona šķēlītes, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļu zaļumus....Skatīt recepti

Vārītas zivis 4.24

Zivju filejas sadala porciju gabalos. Pergamenta papīru sagriež tā, lai zivju gabaliņus tajā varētu labi ietīt, pārziež ar augu eļļu, uzliek pa vienam zivju gabaliņam, to pārlaista ar citrona sulas un augu eļļas maisījumu, pārkaisa...Skatīt recepti

Zivju frikadeles mārrutku mērcē 4.39

Zivju gaļu kopā ar pienā mērcētu baltmaizi 2 reizes samaļ gaļas mašīnā. Samaltai masai pievieno olas, sāli, atlikušo pienu vai ūdeni un sastrādā. Ar saslapinātām rokām veido frikadeles un vāra zivju buljonā, kas izvārīts no...Skatīt recepti

Pildīta līdaka 4.11

Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas labi neatdalās, tad ar nazīti uzmanīgi atgriež, lai to nesagrieztu. Gaļu atdala no asakām un...Skatīt recepti

Sautētas zivis 4.21

Zivis notīra, sadala gabaliņos, liek katliņā, pārlej zivju buljonu, kas iegūts, novārot asakas, galvas, pieliek sviestu, garšvielas, katliņu cieši nosedz ar vāku un virs pavarda vai cepeškrāsnī sautē gatavas. Tad zivis, liek dziļākā traukā,...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
lasis , karbonāde , līdakas , gulašs , gaļas ,
Šodien vārda dienas svin:
Nils, Viktors



Noderēs
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos
Gaļu griež strēmelēs vai kubiņos, sajauc ar sasmalcinātām pārējām piedevām, pārlej ar garšvielu etiķa un eļļas maisījumu.
Ievārījumu sajauc ar olu dzeltenumu un tad ar putās sakultu olbaltumu un cep formā dažas minūtes mērenā karstumā krāsnī. Tā kā
Sīkās un grūti atzvīņojamās zivis pēc izķidāšanas un rūpīgas mazgāšanas var likt katlā veselas, pārliet ar aukstu ūdeni, pievienot sāli
Cukuru savāra ar ūdeni sīrupā, kurā vāra, notīrītas un nomazgātas ērkšķogas, līdz ogas pilnīgi sašķīdušas. Ogu putru ie­berž caur sietiņu,
Var gatavot no kartupeļu biezeņa pārpalikuma vai arī ar mizu novarītu, notīrītu un samaltu kartupeļu masas. Aukstu, blīvi saspiestu kartupeļu
Gaļu sagriež palielos gabalos, uzliek ar 5 l auksta ūdens un 2 karotēm sāls, kad putas nosmeltas, pieliek skābus kāpostus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO