Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Uzpūteņi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Ābolu uzputenis 4.19

500 g ābolu, 0,5 l ūdens, 4 ēdamkarotes mannas, 4 ēdamkarotes cukura.

Ābolus nomazgā, sagriež, pielej nedaudz ūdens, izsautē, izberž caur sietu. Liek atpakaļ katlā, pielej vēl. ūdeni, iekuļ mannu, vāra, lai tā uzbriestu, tad pievieno...Skatīt recepti

Rabarberu uzpūtenis 4.09

Sagrieztus rabarberus pārlej ar ūdeni, vāra, līdz sašķīduši, izberž caur sietiņu. Iegūtam biezenim pieliek cukuru, vaniļu, rupjos rudzu miltus un uzbriedina, masu lej bļodā, atdzesē un puto stingrās putās. Liek traukā un pasniedz ar pienu.

...Skatīt recepti

Dzērveņu uzpūtenis 4.23

Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida, pārlej ar ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, mannu un uzbriedina. Masu lej bļodā, atdzesē un ar putu slotiņu puto, līdz masa gaiša, čaugana, pavairojusies apjoma 2-3 reizes. Tad liek...Skatīt recepti

Zemeņu uzpūtenis 4.12

100 g zemeņu, 20 g cukura, 1/2 olas baltuma, 1,5 g želatīna

Zemenes noskalo, notecina, atdala kauslapiņas un saberž caur sietiņu. Masai pieber cukuru, pievieno olas baltumu, izšķīdinātu želatīnu un puto, līdz masa čaugana. Liek...Skatīt recepti

Ābolu uzpūtenis1 4.19

100 g ābolu, 100 g ūdens, 15 g mannas, 25 g cukura.

Ābolus nomazgā, sagriež ar mizu un sēklotni, pārlej ūdeni un vāra. Tad izberž caur sietiņu, iegūtajam biezenim pievieno cukuru, mannu un uzbriedina, lej bļodā,...Skatīt recepti

Ievārījuma pūtēlis 0.00

Ievārījumu sajauc ar olu dzeltenumu un tad ar putās sakultu olbaltumu un cep formā dažas minūtes mērenā karstumā krāsnī.

Tā kā šis pūtēlis ātri saplok, tas cepams tikai tad, kad iepriek­šējo ēdienu jau dod galdā, pasniedz...Skatīt recepti

Ābolu pūtelis 0.00

Nomazgātus ābolus sagriež ar visu mizu 8- 10 daļās un savāra, pastāvīgi maisot (lai tie mazliet piedegtu) ar ūdeni biezeni, ko izberž caur rupjāku sietiņu.

Olu dzeltenumu kuļ ar cukuru, sajauc un pieliek citrona miziņu, notīrītas,...Skatīt recepti

Plūmju pūtēlis 0.00

Nomazgātas plūmes savāra ar ūdeni, biezenī, izberž caur sietiņu, olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc atdzisušam plūmju bieze­nim. Beigās visu sajauc ar putās sakultu olbaltumu.

Pūtēli cep iesviestotā formīā 15—20 min., pasniedz ar saldu krējumu vai...Skatīt recepti

Citrona pūtēlis 0.00

Olu dzeltenumu kuļ ar cukuru, sajauc ar berztu citrona mizu un citrona sulu, beigās piejauc putās sakultu olbaltumu.

Pūteli cep iesviestotā formā 10—15 min. mēreni karstā krāsnī, pasniedz ar saldu krējumu vai pienu.

...Skatīt recepti

Maizes pūtēlis 0.00

Smalki saberztu rupju maizi vāra ar cukuru, sviestu un pienu, un kad biezenis atdzisis, to labi sajauc ar olu dzeltenumu. Beigās biezenī viegli iejauc cietā sniegā sakultu olbaltumu. Pūtēli cep iesviestotā porcelāna bļodā.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
spargel , kartupelu biezeni , gurķu salāti , cepetis , aknu ,
Šodien vārda dienas svin:
Drosma, Drosmis, Elīna



Noderēs
Vārītu vai sautētu jēra gaļu samaļ gaļas mašīnā, pieliek sarkanos piparus, garšaugu zaļumus (diļļu, pētersīļu lapiņas) un samaisa. Pupiņu pākstis
Konservēšanai lieto tikai svaigas, baltas un cietas galviņas. Kāpostus notīra no liekām lapām, sadala atsevišķās rozetēs un blanšē 5 lidz10
Olu krietni sajauc ar sāli, pienu un miltiem, tad ar saplūkātu sviestu samīca gludenā mīklā, uz izrullētas mīklas uzliek pa
Kartupeļu, seleriju, olu dzeltenumu masā iemaisa sviestā caurspīdīgi saceptus sīpolus, sāli un smalku baltu rīvmaizi. No masas veido plācenīšus, apviļā
Baravikas nomazgā, notīra. Mazākās sēnītes var marinēt veselas, lielākās griež sev tīkamos gabaliņos. Sagatavotās sēnes liek katlā un aplej ar
Gatavām jāņogām nolasa kātiņus, nomazgātās ogas uzliek ar 2 l ūdens, vāra 5 minūtes, izberž caur sietiņu un vēlreiz uzvāra,
Nomazgātas baltās vai brūnās pupas uz dažām stundām iemērc ūdenī, un tanī pašā ūdenī, pielejot kādu lāsi sakņu novārījuma, vāra

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO