Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Uzpūteņi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Dzērveņu uzpūtenis 4.23

Dzērvenes izlasa, noskalo, sašķaida, pārlej ar ūdeni, uzvāra un izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, mannu un uzbriedina. Masu lej bļodā, atdzesē un ar putu slotiņu puto, līdz masa gaiša, čaugana, pavairojusies apjoma 2-3 reizes. Tad liek...Skatīt recepti

Ābolu uzputenis 4.19

500 g ābolu, 0,5 l ūdens, 4 ēdamkarotes mannas, 4 ēdamkarotes cukura.

Ābolus nomazgā, sagriež, pielej nedaudz ūdens, izsautē, izberž caur sietu. Liek atpakaļ katlā, pielej vēl. ūdeni, iekuļ mannu, vāra, lai tā uzbriestu, tad pievieno...Skatīt recepti

Ābolu uzpūtenis1 4.19

100 g ābolu, 100 g ūdens, 15 g mannas, 25 g cukura.

Ābolus nomazgā, sagriež ar mizu un sēklotni, pārlej ūdeni un vāra. Tad izberž caur sietiņu, iegūtajam biezenim pievieno cukuru, mannu un uzbriedina, lej bļodā,...Skatīt recepti

Zemeņu uzpūtenis 4.12

100 g zemeņu, 20 g cukura, 1/2 olas baltuma, 1,5 g želatīna

Zemenes noskalo, notecina, atdala kauslapiņas un saberž caur sietiņu. Masai pieber cukuru, pievieno olas baltumu, izšķīdinātu želatīnu un puto, līdz masa čaugana. Liek...Skatīt recepti

Rabarberu uzpūtenis 4.09

Sagrieztus rabarberus pārlej ar ūdeni, vāra, līdz sašķīduši, izberž caur sietiņu. Iegūtam biezenim pieliek cukuru, vaniļu, rupjos rudzu miltus un uzbriedina, masu lej bļodā, atdzesē un puto stingrās putās. Liek traukā un pasniedz ar pienu.

...Skatīt recepti

Maizes pūtēlis 0.00

Smalki saberztu rupju maizi vāra ar cukuru, sviestu un pienu, un kad biezenis atdzisis, to labi sajauc ar olu dzeltenumu. Beigās biezenī viegli iejauc cietā sniegā sakultu olbaltumu. Pūtēli cep iesviestotā porcelāna bļodā.

...Skatīt recepti

Plūmju pūtēlis 0.00

Nomazgātas plūmes savāra ar ūdeni, biezenī, izberž caur sietiņu, olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc atdzisušam plūmju bieze­nim. Beigās visu sajauc ar putās sakultu olbaltumu.

Pūtēli cep iesviestotā formīā 15—20 min., pasniedz ar saldu krējumu vai...Skatīt recepti

Ābolu pūtelis 0.00

Nomazgātus ābolus sagriež ar visu mizu 8- 10 daļās un savāra, pastāvīgi maisot (lai tie mazliet piedegtu) ar ūdeni biezeni, ko izberž caur rupjāku sietiņu.

Olu dzeltenumu kuļ ar cukuru, sajauc un pieliek citrona miziņu, notīrītas,...Skatīt recepti

Citrona pūtēlis 0.00

Olu dzeltenumu kuļ ar cukuru, sajauc ar berztu citrona mizu un citrona sulu, beigās piejauc putās sakultu olbaltumu.

Pūteli cep iesviestotā formā 10—15 min. mēreni karstā krāsnī, pasniedz ar saldu krējumu vai pienu.

...Skatīt recepti

Ievārījuma pūtēlis 0.00

Ievārījumu sajauc ar olu dzeltenumu un tad ar putās sakultu olbaltumu un cep formā dažas minūtes mērenā karstumā krāsnī.

Tā kā šis pūtēlis ātri saplok, tas cepams tikai tad, kad iepriek­šējo ēdienu jau dod galdā, pasniedz...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
šķiņķis , ar kartupeļiem , galerts , rabarberu , lasis ,
Šodien vārda dienas svin:
Drosma, Drosmis, Elīna



Noderēs
Sagatavotus zušus lēnām izvāra gatavus ar alu un garšvielām pagatavotā mērcē. Pasniedzot mērci, pieliek sviestu. Pasniedz ar sausiem kartupeļiem.
Ūdeni ar pienu uzvāra, pievieno auzu pārslas un maisot vāra 15-20 minūtes. Tad pieliek sāli cukuru, sviestu un izmaisa. Pasniedz
Makaronus paredzētā daudzumā vāra, pa reizei apmaisot, apmēram 20 minūtes. Tad pieveno sagrieztas, sviestā apceptas baravikas, tomātu biezeni, sagrieztu šķiņķi,
«Ligzdiņu» gatavošanai nepieciešama Tpaša veidne, kas sastāv no diviem sietiņiem. Kartupeļus nomizo, sagriež sīkos salmiņos, plānā kārtā ievieto veidnītes apakšējā sietiņā,
Vistu notīra, iztīra iekšas, izmazgā, izņem fileju, ieberž mazliet sāls un piparu, karstā sviestā uz pannas apcep vidēji brūnu, uzlej
Nierēm izgriež urīnvadus, tās mērcē etiķūdenī, to vairākkārt mainot. Izmērcētās nieres noskalo. Liellopu gaļu sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām, gaļas šķēles
Zivis sagatavo kā iepriekš. Sīpolus notīra, sagriež un kopā ar sēnēm taukvielās sacep. Kartupeļus notīra, sagriež strēmelēs vai šķēlēs. Ietaukotā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO