Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Sēnes :: Sēņu salāti

Sēņu salāti

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Marinētu sēņu salāti ar makaroniem 4.55

Vārītus makaronus sagriež apmēram 1 — 2 cm garos gabaliņos. Sēnes sagriež gabaliņos, šķiņķi sagriež kubveida gabaliņos un sajauc ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Pieber sali, pieliek garšvielas, apslaka ar etiķi un samaisa. Tad pakāpeniski pievieno majonēzi....Skatīt recepti

Gaileņu salati ar šķiņķi 4.28

Gailenes vāra sālsūdenī apmēram 6 līdz 8 minūtes. Caurdurī notecina, sagriež gabaliņos un liek garšvielu etiķa marināde kopā ar sīpoliem, ķiplokiem un pētersīļiem uz 3 līdz 4 stundām. Izņem no marinādes, notecina un sajauc ar kubveida...Skatīt recepti

Gaileņu salāti ar krējuma mērci 4.33

Svaigas gailenes vāra sālsūdenī 10 minūtes, caurdurī notecina, sīki sasmalcina vai samaļ. Blanšētas sīpolu ripiņas un olas sasmalcina un sajauc ar sēnēm. Krējumam pievieno sāli, smalcinātus zaļumus, mērci pārlej salātiem un samaisa. Ievieto salātu traukā, rotā...Skatīt recepti

Vārītu sēņu salāti ar makaroniem 4.20

Garšvielu sāls ūdenī vārītas sēnes sagriež gabaliņos un sajauc ar vārītiem makaroniem, sautēta šķiņķa gabaliņiem un sasmalcinātiem pētersīļiem. Pēc garšas pievieno sāli, piparus, cukuru, etiķi, samaisa un pārlej ar majonēzi un bagātīgi rotā ar tomātu...Skatīt recepti

Šampinjonu salāti eļļas un garšaugu etiķa mērcē 4.23

Notīrītus un nomazgātus šampinjonus vāra ūdenī, kam pievieno sāli, cukuru, etiķi, lauru lapas, smaržīgo piparu graudiņus, krustnagliņas un gredzenos sagrieztus sīpolus. Kad sēnes gatavas, atdzesē, notecina un sagriež šķēlītēs un samaisa ar eļļas un garšaugu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
desa , gaļas kotletes , cepumi , mārrutki , cukas gala ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Sirdi sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām 1,5-2 cm biezās šķēlēs, iespeķo un uz pannas sakarsētos taukos apcep. Tad liek katliņā, pārlej
Karstā ūdenī vai buljonā liek notīrītus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, garšsaknes, sāli un vāra, līdz kartupeļi sāk šķīst. Zupai daļu šķidruma
Gaļu, nomizotus ābolus, skābus gurķus un cieti vārītas olas sagriež salmiņos un sajauc ar 100 g tatāru mērces, kurai pievienota
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Kāļus noskalo, sagriež un nomizo. Sagatavotos kāļus slēgtā traukā izvāra līdz mīksti, atdzesē, smalki sarīvē. Sarīvētai masai pievieno sviestu
Sviestu katliņā izkausē, iemaisa miltus, izkarsē (nesabrūnina), tad pa daļām pielej pienu, pieber sāli. Mērci maisa, lai nerastos kunkuļi. Balto
Kāpostus sagriež skaidiņās. Pārkaisa nedaudz sāls, tad sastampā vai saberž, kamēr rodas sula. Novārītas sēnes sagriež strēmelēs, gurķus un sīpolus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO