Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Sēnes :: Sēņu ēdieni

Sēņu ēdieni

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Šampinonu plācenīši 4.18

Šampiņonus notīra, nomazgā, sagriež pēc iespējas smalki, izkausē 100 gr sviesta, ieliek šampiņonus, pielej buljonu, 10 minūtes pavāra. Pienu ar 50 gr sviesta un nedaudz sāls uzvāra, visus reizā ieber izsijātus miltus, kuļot vāra, kamēr...Skatīt recepti

Baraviku pudiņš 4.21

Baravikas nomazgā, notīra un sagriež šķēlītēs. Sīpolus sacep sviestā, pieliek baravikas, tvaiko katliņā. Pieliek krējumu, sāli, olu dzeltenumus, visu samaisa, liek ar sviestu izsmērētā formā. Virsu nolīdzina, pārkaisa ar rīvmaizi, ievieto formu/pannu cepeškrāsnī un cep...Skatīt recepti

Gailenes eļļā 4.24

Gailenes notīra, ķiploku daiviņas sagriež. Uzvāra ūdeni kopā ar etiķi, rozmarīnu, pipariem un sāli. Vāra apmēram 3-5 min. Pilda sterilizētās, iepriekš sagatavotās burkās kopā ar ķiplokiem (ķiplokus pēc gaumes). Pārlej ar olīveļļu un aizvāko. Uzglabā vēsumā....Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
siers , kāpostu zupa , zutis , solanka , bruklenu ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Nomizotus kartupeļus pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai tās pārsegtu virsmu par vismaz 15 cm. Kartupeļus lēni vāra 8 līdz
Zivju filejas sagriež gabaliņos, liek traukā, pārlaista ar augu eļļu, kurai pievienota citrona sula, sāls un pētersīļu zaļumi, un ļauj
Pupiņām novelk sānu dzīslojumu, sagriež gabalos. Kartupeļus notīra, sagriež stienīšos, verdošā buljonā vai ūdenī vāra kopā ar pupiņām. Sīpolus un
Līdaku nozvīņo. iztīra iekšas un nomazgā, vēderu pārgriež visā garumā, izņem visas asakas un sīkās asaciņas. Muguras daļu atstāj nepārgrieztu,
Notīrītus kartupeļus izvāra pasālītā ūdenī, nokāš, nosusina, liek bļodā, pārlej ar kausētu sviestu, pārkaisa ar rīvētu sieru. Ēdienam gar malām
Majorāna dzimtene ir Dienvideiropa, pieder pie lūp-ziežu dzimtas. Var būt viengadīgs un divgadīgs augs. Tautā majorānu vēl sauc par desu
Olas liek verdošā ūdenī un 5 min. vāra, tad uz brītiņu ieliek auk stā ūdenī, un pēc tam noloba, un

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO