Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Konservētas sēnes Nākošā »

Marinētas baravikas bez pasterizēšanas

Sastāvdaļas: 3kg. Baravikas, 1,5l ūdens, 3ed.k. sāls, 1glāze cukurs, 1glāze etiķa.

Gatavošana:

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min. nokāš, uzlej aukstu ūdeni un atkal nokāš - tā divas trīs reizes, lai sēnes ir tīrās, atkal lej ūdeni līdz sēnes pārsedz un atstāj pamirkt uz 1 līdz 3 stundām, tad nokāš, liek katlā un ar mērtrauku pilda ūdeni, līdz tas knapi nosedz sēnes. Manā gadījumā tas bija 1,5L, pievieno 3ed.k sāls, 1gl. cukura, 1gl. etiķa. Liek uz uguns un apmaisot karsē līdz cukurs un sāls izšķīst. Uz lēnas uguns turpina vārīt ap 10.min. Vēl karsu pilda burkās. Burciņas nosedz ar segu. Atdzisušas uzglabā vēsā vietā.

Pagatavosanas sarezgītība
Vidēji
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Augsts
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2017-09-13
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: j7
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.80/5
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ar sieru , desas , salit , aveņu , torte ,
Šodien vārda dienas svin:
Junora, Anšlavs



Noderēs
Bietes novāra, tāpat kā pie galda biešu skābēšanas. Tad nomizo un sagriež ar dārzeņu robaino nazi vienādos gabaliņos (trīsstūros, rombos,
Teļa krūts gabalam atdala ribas un no biezākām vietām atgriež apmeram 50 g gaļas, ko vairākas reizes gaļas mašīna samaļ
Sālītu lasi vakarā iepriekš, pirms to grib lietot, iemērc aukstā ūdenī. Otrā dienā to sagriež mazos gabaliņos vai smalki
Pildīšanai izvēlas 1-2 kg smagu līdaku, notīra, atgriež galvu, izņem iekšas, nomazgā un rūpīgi atdala ādu. Ja āda no gaļas
Ābolu-piparmētru kokteilis
Šagriež šķēlēs ābolus un apvāra cukura sīrupā, atdzesē un sīrupam pievieno ābolu sulu. Ledu vēlams sadrupināt un iebērt glāzē, ieliek
Pupiņas atmērcē un novāra. Pagatavo cukura un ūdens sīrupu. Ābolus sagriež šķēlītēs. Sīrupam pievieno nedaudz citronskābes, tad tajā ieliek
Rīsus savāra biezus, sajauc ar berztu sieru un olu dzeltenumu. Gaļu sagriež šķēlēs, apsutina 30 gr sviesta, apliek ar rīsiem,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO