Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Sēnes

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Marinētas baravikas bez pasterizēšanas 4.80

Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min. nokāš, uzlej aukstu ūdeni un atkal nokāš - tā divas trīs reizes, lai sēnes ir...Skatīt recepti

Marinētas baravikas 4.55

Baravikas nomazgā, notīra. Mazākās sēnītes var marinēt veselas, lielākās griež sev tīkamos gabaliņos. Sagatavotās sēnes liek katlā un aplej ar glāzi ūdens, liek vārīt, līdz ko sāk vārīties uz lēnas uguns vāra vēl 15 min....Skatīt recepti

Šampinjonu salāti eļļas un garšaugu etiķa mērcē 4.23

Notīrītus un nomazgātus šampinjonus vāra ūdenī, kam pievieno sāli, cukuru, etiķi, lauru lapas, smaržīgo piparu graudiņus, krustnagliņas un gredzenos sagrieztus sīpolus. Kad sēnes gatavas, atdzesē, notecina un sagriež šķēlītēs un samaisa ar eļļas un garšaugu...Skatīt recepti

Vārītu sēņu salāti ar makaroniem 4.20

Garšvielu sāls ūdenī vārītas sēnes sagriež gabaliņos un sajauc ar vārītiem makaroniem, sautēta šķiņķa gabaliņiem un sasmalcinātiem pētersīļiem. Pēc garšas pievieno sāli, piparus, cukuru, etiķi, samaisa un pārlej ar majonēzi un bagātīgi rotā ar tomātu...Skatīt recepti

Gaileņu salāti ar krējuma mērci 4.33

Svaigas gailenes vāra sālsūdenī 10 minūtes, caurdurī notecina, sīki sasmalcina vai samaļ. Blanšētas sīpolu ripiņas un olas sasmalcina un sajauc ar sēnēm. Krējumam pievieno sāli, smalcinātus zaļumus, mērci pārlej salātiem un samaisa. Ievieto salātu traukā, rotā...Skatīt recepti

Gaileņu salati ar šķiņķi 4.28

Gailenes vāra sālsūdenī apmēram 6 līdz 8 minūtes. Caurdurī notecina, sagriež gabaliņos un liek garšvielu etiķa marināde kopā ar sīpoliem, ķiplokiem un pētersīļiem uz 3 līdz 4 stundām. Izņem no marinādes, notecina un sajauc ar kubveida...Skatīt recepti

Marinētu sēņu salāti ar makaroniem 4.55

Vārītus makaronus sagriež apmēram 1 — 2 cm garos gabaliņos. Sēnes sagriež gabaliņos, šķiņķi sagriež kubveida gabaliņos un sajauc ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Pieber sali, pieliek garšvielas, apslaka ar etiķi un samaisa. Tad pakāpeniski pievieno majonēzi....Skatīt recepti

Sēņu salāti ziemai 4.23

Nomizo sīpolus un smalki sagriež, tad notīra burkānus un sarīvē. Liek cepties eļļā uz pannas sākumā sīpolus, tad burkānus, apcep viegli brūnus, tad pievieno vārītas sēnes, puravus (grieztus kā salātiem), selerija lapas (grieztus kā salātiem),...Skatīt recepti

Gailenes eļļā 4.24

Gailenes notīra, ķiploku daiviņas sagriež. Uzvāra ūdeni kopā ar etiķi, rozmarīnu, pipariem un sāli. Vāra apmēram 3-5 min. Pilda sterilizētās, iepriekš sagatavotās burkās kopā ar ķiplokiem (ķiplokus pēc gaumes). Pārlej ar olīveļļu un aizvāko. Uzglabā vēsumā....Skatīt recepti

KONSERVĒTAS SĒNES AR TOMĀTIEM 4.34

Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 0,5 I burku. Katliņi ielej ūdeni, liek noslaucītas tīras baraviku cepurītes, notīrītus mazus burkānus un pētersīļu saknes un ar mazu sāls piedevu sautē 15—20 minūtes. Tad šķidrumu...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ievārījums , Nīlas , Vārīts zandarts , biezenis , mīkla ,
Šodien vārda dienas svin:
Drosma, Drosmis, Elīna



Noderēs
Uzšķērstu, notīrītu un nomazgātu mencu novāra. Aknas kas mencai sevišķi gardas, uzmanīgi atdala no žults un vāra līdz ar zivi.
Nomazgātu sirdi iegriež, ierīvē ar sāli, pipariem. Sagriež desu, samaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un iepilda sirdī. Pārliek speķa šķēles, aptin
Kafijas kanu izskalo ar karstu ūdeni un ieber tajā 40gr kafijas uz 1l udens. Ielej verdošu ūdeni, kanai uzliek vāciņū
Notīrītu galvu pārcērt uz pusēm, izņem smadzenes, notīrītas kājas sacērt un arī sānu vai pleca gabalu sadala sīkāk. Gaļu nomazgā,
Vienam apelsīnam noloba plānu kārtiņu mizas dzeltenumu un to vāra apm. stundu ar 2 l ūdens, tad nokāš, pieliek cukuru,
Maltai liellopu gaļai pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu speķi, sāli, piparus, olu un visu labi izmaisa, pēc vajadzības papildinot ar ūdeni.
Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru un tad līdz ar smalki saberztu šokolādi iekuļ verdošā pienā, kuļot tik ilgi uz uguns,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO