Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Saldējumi Nākošā »

Zemeņu saldējums

Sastāvdaļas: 400 g cukura, 2/3 l Ūdens, 2 l dārza vai meža zemeņu.

Gatavošana:

Cukuru savāra ar ūdeni šķidrā sīrupā, piejauc zemeņu sulu, un kad šķidrums atdzisis, iepilda saldējamā bundžā.

Pievienots: 2010-07-25
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.05/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
piena merce , kāpostu salāti , gaļas kotletes , Šokolādes , piena zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Eiženija, Ženija



Noderēs
Lasim iztīra iekšas, pārdala uz pusēm, sadala ar visu ādu. Uzliek ūdeni, pieliek garšvielas, vārošā liek laša gabaliņus, vāra ap
Kāpostus sasmalcina, sastampā, sajauc ar sarīvētiem āboliem un sīpoliem. Olu dzeltenumus izberž caur sietu. Pievieno sāli, cukuru, sinepes, eļļu. Kad
Notīrītām zivīm izņem asakas un kopā ar ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi divas reizes samaļ gaļas mašīnā. Samaltai masai pievieno
Pasterizētam pienam pievieno cukuru, ogu vai augļu sulu, piena vai krējuma saldējumu, samaisa un pasniedz.
Pupiņu pākstīm nogriež galiņus, novelk sānu dzīslas, tad pupiņu pākstis sālsūdenī izsautē mīkstas, uz sieta notecina visu šķidrumu. Biezpienu samaisa
Svaigus zušus notīra, sagriež gabaliņos, pievieno sāli, piparus, lauru lapas, salmiņos sagrieztus sīpolus, pētersīļus un vāra, līdz gatavi. Tad pievieno
Notīrītas zivis vāra ūdenī ar garšsaknēm un garšvielām. Gatavām atdala ādu, asakas un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu vārītus kartupeļus

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO