Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Saldējumi Nākošā »

Aveņu saldējums

Sastāvdaļas: 8 olu dzeltenumi, 200-300 g cukura, 1 l kafijas krējuma, 500 g aveņu.

Gatavošana:

Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, tad iekuļ verdošā krējumā, tik ilgi maisot uz uguns, līdz viss bez vārīšanās sabiezējis, un turpina kult, kamēr atdziest, pēc kā aukstu sajauc ar izspiestu aveņu sulu un iepilda saldējamā bundžā.

Pievienots: 2010-07-25
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.14/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
buljons , marin , Burkānu salāti , salit , biezeņa zupa ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Olas iesit ugunsdrošā stikla traukā, pievieno cukuru, sakuļ, tad iemaisa cieti, atšķaida ar vīnu, pievieno sarīvētu citrona miziņu un citrona
Citronam noberž mizu, savāra ar ūdeni, cukuru un citronsulu sīrupu. Kad sīrups atdzisis, to caur astru sietiņu iepilda saldējamā bundžā.
No vistas kauliem vāra buljonu, izkāš. Buljonā liek ar roboto sakņu nazīti kubiņos sagrieztus burkānus un vāra, līdz tie
Saldu krējumu uzvāra ar kātiņu gareniski pāršķeltas vaniļas. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, sajauc ar pusi verdošā krējuma un ielej
Skābēti dārzeņu asorti ir ļoti veselīgi, saturīgi un garšīgi salāti. Dārzeņu attiecības var mainit pec patikas. Visus dārzeņus nomazgā,
Ērkšķogu ievārījums.
Lielas, ar plānu mizu, gatavas ērkšķogas atbrīvo no kātiņiem un ziedu biķerīšiem. Pēc tam ogas nomazgā un sadursta ar adatu
Biezpienu patur apsegtu 3-4 dienas siltā vietā, lai appelē, jo pelējums vārītam sieram piešķir īpatnēju garšu. Tad samaļ gaļas mašīnā,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO