Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Saldējumi Nākošā »

Aveņu saldējums - 2

Sastāvdaļas: 400 g aveņu, 200 gr cukura, 1 glāze ūdens.

Gatavošana:

Avenes izberž caur smalku sietiņu un pielej vārītu ūdeni, izšķīdina smalko cukuru, un visu sasaldē ledū.

Pievienots: 2010-07-25
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.27/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
želeja , kāpostiem , kaviārs , Jēra gaļas , sīpolu salāti ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Labāk ir izmantot baltās sēnes (baravikas, beciņas). Sēnes labi notīra. Sēnes kaltē tik ilgi, kamēr tāš sāk lūzt. Tad sēnes
Augļus nomazgā, tad pārgriež uz pusēm, izņem sēklas un serdes cietās daļas, sagriež apmēram 0,5 cm biezās šķēlītēs, pārlej karstu
Gailenes vāra sālsūdenī apmēram 6 līdz 8 minūtes. Caurdurī notecina, sagriež gabaliņos un liek garšvielu etiķa marināde kopā ar sīpoliem,
Kartupeļusnomazgā un ar mizu sālsūdenī novāra mīkstus, karstus nomizo, atdzesē un sagriež kubveida gabaliņos. Skābam krējumam pievieno sāli, cukuru, smalki
Sviestā izkarsē miltus, pievieno pienu, sāli, ķimenes un sarīvētu sieru. Uzkarsē. Pasniedz siltu pie gaļas.
Dzērvenes jāpārlasa, izlasot bojātās un saspiestās ogas. Ogas pārmazgājām sietiņā, un atstājam lai notecētu ūdens un ogas būtu sausas, tad
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, masai pievieno uzvārītu pienu un vaniļu. Maisījumu karsē, turot trauku karsta ūdens peldē, maisa, līdz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO