Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Saldējumi

Ābolu saldējums

Sastāvdaļas: 10-12 ābolu, citrons, 200-300 g cukura, 1 l ūdens.

Gatavošana:

Ābolus nomizo, saberž un sajauc ar cukuru, citronam noberztu mizu un citrona sulu. Pārējo cukuru savāra ar ūdeni sīrupā un sajauc ar ābolu biezeni, ļaujot visam mazu mirkli vārīties. Kad biezenis atdzisis, iepilda saldējamā traukā, liek apkārt ledu un sāli, griež kamēr masa kļūst bieza.

Pievienots: 2010-07-25
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.14/22
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
līdakas , gaļas , Tomātu , aknas , ķirbju ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Nomazgātus, notīrītus un šķērsām smalkās šķēlītēs sagrieztus burkānus novāra maz sālītā ūdenī mīkstus un uz sietiņa labi notecina. Miltus iejauc
Gurnu atdala, noņem plēves, sagriež plānās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli. Cep karstā sviestā uz ātras uguns abas puses brūnas.
Mugurgabalam nocērt kaulu, nogriež tukšumu, nomazgā, ierīvē ar sāli. Kā parasti, cepešpannā sakarsē sviestu, uzliek galu, uzlej ūdeni, cep krāsnī,
Griežam banānus šķēlēs un ievietojam traukā, pārlejam citrona sulu un ūdeni, liekam vārīt, līdz ko uzvārās vāram vēl 25 min.
Malto gaļu samaisa ar masā sastrādātiem vārītiem kartupeļiem, pievieno taukvielās seceptus sīpolus, sarīvētu ķiploku, piparus, sāli. Masu pilda labi iztīrītās
Romas kafija
Pagatavo stipru kafiju, garšai pievienojot nedaudz kanēļa. Pasniedz ar citronu.
Maizi sagriež šķēlēs, uzziež sviestu, katru šķēli iedala ar vieglu zīmi 4 daļās. Olas novāra cietas, sakapā dzeltenemu un baltumu

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO