Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Zoss gaļa

Cepta zoss

Sastāvdaļas: 1 zoss, 2 t. k. miltu, sāls.

Gatavošana:

Zosijsij nogriež kaklu, spārnus, kājas, iztīra iekšas, sānos iegriež, ieliek kājas, ierīvē ar sāli. Liek uz panas, uzlej ūdeni, cep aplaistot mīkstu. Mērci savāra brūnu, pievienojot miltus un buljonu. Zosi pārcērt uz pusi, izņem mugurkaulu, sadala mazākos gabalos, sakarto uz trauka, pārlej mērci.

Pievienots: 2010-10-07
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: ePavārs
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.03/29
Atstāt vērtējumu receptei

Līdzīgas receptes
Cepta zoss
Vārīta zoss

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biezpiens , mēl , brūna mērce , Olu kūkas , vistas gaļa ,
Šodien vārda dienas svin:
Severīns, Urzula



Noderēs
Ūdeni ar kanēli, citrona, apelsīna miziņām un krustnagliņām uzvāra, katlam uzliek vāku un ļauj šķidrumam ievilkties. Tad šķidrumu izkāš caur
Nem bļodu un liek iekšā malto gaļu, sasmalcinātus sīpolus, izspiestas caur ķiplokspiedi ķiploka daiviņas, olas, krējumu, rīvmaizi, sāli un piparus.
Teļa gaļu nomazgā, sagriež dūres lieluma gabalos un uzliek vārīties ar 4 l auksta ūdens un karoti sāls. Kad putas
Teļa galvu un sirdi izvāra labi mīkstu un sagriež mazos gabaliņos. Tad sviestā uzcep sīpolus, piejauc miltus un maisa uz
Gaļu sagriež plānās šķēlītēs vai strēmelēs. Sīpolu notīra, sagriež ripiņās. Katlā sakarsētās taukvielās sacep gaļu un sīpolus, tad pieliek notīrītus,
Ūdeni uzvāra ar cukuru un aveņu sulu, piejauc ūdenī izšķīdinātu želatīnu, šķidrumu iepilda ar aukstu ūdeni izskalotā formā vai stikla
Kafijas kanu izskalo ar karstu ūdeni un ieber tajā 40gr kafijas uz 1l udens. Ielej verdošu ūdeni, kanai uzliek vāciņū

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO