Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Zoss gaļa

Cepta zoss

Sastāvdaļas: 1 zoss, 2 t. k. miltu, sāls.

Gatavošana:

Zosijsij nogriež kaklu, spārnus, kājas, iztīra iekšas, sānos iegriež, ieliek kājas, ierīvē ar sāli. Liek uz panas, uzlej ūdeni, cep aplaistot mīkstu. Mērci savāra brūnu, pievienojot miltus un buljonu. Zosi pārcērt uz pusi, izņem mugurkaulu, sadala mazākos gabalos, sakarto uz trauka, pārlej mērci.

Pievienots: 2010-10-07
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: ePavārs
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.03/29
Atstāt vērtējumu receptei

Līdzīgas receptes
Vārīta zoss
Cepta zoss

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
veltnīši , lasis , gaļas , kāļi , Vārīts zandarts ,
Šodien vārda dienas svin:
Una, Unigunde, Dzelme, Benedikts



Noderēs
Zaķi nodīrā, iztīra iekšas, nomazgā, nogriež gurnus, plecus, no muguriņas noņem plēvi, ribas. Liek uz pannas sviestu, aplaistot cep krāsnī
Makaronus izvāra viegli sāļā ūdenī, nokāš, noskalo ar vārītu ūdeni, atdzesē. Zivīm novelk ādu, izņem asakas. Ābolus rupji sarīvē vai
Sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus sviestā apcep, pievieno zivju mērci un vara apmēram 15 minūtes. Izkāš, pievieno sakultu olas dzeltenumu, balto galda
Sīpolus sagriež, cep sviestā, pievienojot tomātu biezeni. Gaļas produktus - šķiņķi, vārītu liellopu gaļu, atsevišķi izvārītas nieres un cīsiņus griež
Gaļas mīkstumu sadala šķēlēs, izdauza, sakarsētā taukvielā apcep brūnas. Ripās sagrieztus sīpolus taukvielā pasautē. Sautējamā katlā liek gaļu, sīpolus, pārlej
Vienāda lieluma kartupeļus nomizo un iegriež. Kartupeļiem uzkaisa sāli, piparus un rīvētu sieru tā, lai tas iebirtu starp šķēlītēm. Kartupeļus
Medījumu cepeti sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām šķēlēs un tās savukārt iegarenos gabaliņos. Burkānus notīra, noskalo, sagriež plānās ripiņās, liek katliņā

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO