Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Putnu gaļa :: Pīles gaļa

Pīles gaļa

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vārīta pīle 4.19

Notīra, atdala iekšas, izmazgā, sacērt 4 daļās, uzliek vārīt. verdošam nosmeļ putas, pieliek sāli, saknes, uzliek vāku, uz lēnas uguns vāra mīkstu, pieliek sagrieztas baravikas, izņem gaļu, kausētā sviestā ieber miltus, pielej izkāstu zupu. kur...Skatīt recepti

Cepta pīle 4.27

Pīli notīra, iztīra iekšas, izmazgā, sānos iegriež caurumiņus, ieliek kājas, tad ierīvē ar sāli. Uz karstas pannas uzliek sviestu, pīli liek ar krūts pusi uz pannas, uzlej nedaudz ūdens, cep aplaistot mīkstu. Mērci savāra, kamēr...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
zaķis , ķirbj , puravi , zaķ , mērce ,
Šodien vārda dienas svin:
Jānis



Noderēs
Vārītus kartupeļus sastrādā masā. Atsevišķā traukā ar mazu ūdens piedevu izsautē sasmalcinātus ķirbjus. Mīkstos ķirbjus izberž caur sietu. Kartupeļu un
Kartupeļus nomizo, izdobj vidu, nolīdzina pamatni. Kartupeļus piepilda, liek ugunsdrošā stikla veidnē, pārliek speķa šķēlītes, pielej buljonu vai ūdeni, cep
Sīpolus notīra, sagriež ripās, eļļā apcep caurspīdīgus, tad pievieno šķēlēs sagrieztus burkānus, selerijas un pētersīļu saknes un nelielā ūdens daudzumā
Kartupeļus notīra, liek verdošā ūdenī, pievieno nedaudz sāls un vāra mīkstus. Kartupeļus izberž caur sietu vai sastrādā ar mikseri, pievieno
3 citroni, 8 krustnagliņas, 8 tējkarotes cukura, 8 liķiera glāzītes ruma, kanēlis, 0,75 l ūdens. Diviem citroniem izspiež sulu. Vienu citronu
Izkausētam sviestam pievieno sīki sakapātu, cieti novārītu olu, sāli, citronskābi, pētersīļu vai diļļu zaļumus un samaisa.
Piparmētras pieder pie lūpziežu dzimtas. Tas ir ilggadīgs, 30—90 cm augsts lakstaugs. Tās pavairo veģetatīvi, vislabāk ar virszemes un apakšzemes

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO