Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Putnu gaļa

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Vistas gaļas sacepums 4.07

Vārītu vistas gaļu samaļ gaļas mašīnā, pievieno sviestā apceptus sīpolus, saldā krējumā izmērcētu baltmaizi un vēlreiz samaļ. Gaļai pievieno sāli, krējumu, olas vai kartupeļu cieti, sīki sagrieztus garšaugu zaļumus ( dilles, pētersīļu lapiņas) un samaisa....Skatīt recepti

Vārīta vista 4.15

Vistu notīra, nomazgā, sašuj kājas, ierīvē ar sāli, apcep karstā sviestā brūnas, vāra katliņā, pielejot nedaudz ūdens, mīkstas. Mērci maisot savāra brūnu, pieber miltus, pielej buljonu, izmaisa, uzvāra, izkāš, pieliek krējumu. Vistas sadala, sakārto uz...Skatīt recepti

Vistas fileja 4.24

Vistu notīra, nomazgā, noņem no krūts fileju tā, lai spārna kauliņš paliktu pie fileja. Spārna kauliņš jāatkasa, lai tikai vienā vietā turētos pie filejas. Filejam izlasa dzīslas, mazliet iegriež plēvē, nedaudz izdauza, apsala, ievārta miltos,...Skatīt recepti

Vistas plācenīši 4.09

Vistai noņem ādu, noņem gaļu no kauliem, samaļ, pieliek izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli, olas, samaļ otru reizi, pieliek kausētu sviestu, skābu krējumu, samīca. Veido ar rīvmaizes palīdzību iegarenas kotletes, cep karstā sviestā. Sviestā ieber...Skatīt recepti

Vistas frikaseja 4.30

Vistu notīra, sacērt 4 daļās, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, noņem putas, pieliek sāli, pētersīli, burkānu, vāra uz lēnas uguns kamer mīksta. Izkausē sviestu, ieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu, piespiež...Skatīt recepti

Vārīts vistas gaļas pudiņš 4.10

Vistu notīra, nosvilina, iztīra iekšas, izmazgā, sašuj, ieberzē ar sāli, karstā sviestā apcep brūnu, katliņā vāra mīkstu pielejot buljonu. Gaļu noloba no kauliem, laiž caur maļam mašīnu, pieliek olu dzeltenumu, krējumu, izmaisa. Pilda sagatavotā vārāmā...Skatīt recepti

Pildīta vista ar teļa gaļu 4.28

Vistu notīra, nogriež spārnus, kājas, kaklu, ar platu kociņu atbīda gaļu no gurniņiem un krūts. Teļa galu samaļ, pieliek olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli, izmal, pieliek kausētu sviestu, krējumu, labi samaisa. Masu liek kulītē...Skatīt recepti

Pildījums putniem 4.26

Rīvmaizi izsijā, pieliek olas, smalki sakapātas pētersīļu lapiņas, kausētu sviestu, krējumu, sāli, visu kārtīgi samaisa.

...Skatīt recepti

Cepts vistas gaļas pudiņš 4.22

Vistu notīra, nosvilina, izņem iekšas, noņem ādu, gaļu ar maizi, sāli, kausētu sviestu, olu dzeltenumu, izmaļ, pieliek saputotus olu baltumus, izmaisa, pieliek skābu krējumu, nogaršo pēc sāls, saliek izsmērētā formā, pārkaisa ar rīvmaizi, cep...Skatīt recepti

Cepts cālis krējumā 4.20

Cāļiem nogriež kājas, galvu, iztīra, nosvilina, izlauž krūšu kauliņu, nomazgā, sašuj, piepilda ar biezu krējumu, ierīvē ar sāli, cep karstā krāsnī, ar sviestu aplaistot, mīkstus. Mērcei pieliek krējumu, sāli, uzvāra, salej mērces traukā. Cāļiem noņem...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāpostu , gaļas salāti , Gaļas Salāti , aknu , ola ,
Šodien vārda dienas svin:
Daiga, Dinija



Noderēs
Teļa ciskas mīkstumu sagriež šķēlēs, atdala plēves, izdauza, pārkaisa sāli un sakarsētos taukos cep no abām pusēm brūnas un gatavas.
Zandartus nozvīno, iztīra iekšas, labi nomazgā, pārgriež uz pusēm, sagriež apmēram 3 pirkstu platos gabaliņos. Priekš cepšanas nedaudz apsala. Iemērc
Notīrītas karpas pārdala uz pusēm, izņem asakas un sagriež porciju gabaliņos. Tos pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un cep margarīnā
Notīrītu zandartu veselu vai sadalītu liek katlā, pārlej ūdeni, pievieno garšsaknes( pētersīļus, burkānus, sīpolus), garšvielas, sāli un vāra, līdz tas
Kartupeļus novāra ar mizu, notīra, sagriež šķēlēs. Ķiplokus netīra, sīki sakapā vai saspiež. Ietauko ugunsdrošā stikla veidni, liek kartupeļus, katru
125 gr. sviesta, 125- 150 g cukura, mazliet sāls, 200 gr. kviešu miltu, 30 gr. mannas, 30 gr. kaartupeļu cietes,
Baltmaizītes (veģīšus) pārgriež gareniski uz pusēm, izdobj, uzgrauzdē, piepilda ar majonnes mērci un apliek katru ar lielāku sardīni.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO