Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Pudiņi :: Pudiņu mērces

Pudiņu mērces

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Punša mērce 4.04

Ūdeni ar kanēli, citrona, apelsīna miziņām un krustnagliņām uzvāra, katlam uzliek vāku un ļauj šķidrumam ievilkties. Tad šķidrumu izkāš caur sietu, vēlreiz uzvāra, pievieno cukuru un vīnā iejauktu cieti. Maisot uzkarsē. Padzisušai mērcei pievieno rumu,...Skatīt recepti

Vīna putu mērce 4.14

Olas iesit ugunsdrošā stikla traukā, pievieno cukuru, sakuļ, tad iemaisa cieti, atšķaida ar vīnu, pievieno sarīvētu citrona miziņu un citrona sulu. Trauku ar maisījumu liek karsta ūdens peldē un kuļ, līdz veidojas putaina mērce (neuzvārīt...Skatīt recepti

Mandeļu mērce 4.11

Mandelēm uzlej verdošu ūdeni, lai viegli nolobītos miziņa. Notīrītās mandeles samaļ vai sarīvē. Pienu uzvāra, pievienojot cukuru, vaniļu, sagatavotās mandeles vai riekstus. Olas dzeltenumu sajauc ar cieti, pielej nedaudz piena, izmaisa, ielej karstajā mērcē, uzkarsē....Skatīt recepti

Vaniļas mērce 4.15

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, masai pievieno uzvārītu pienu un vaniļu. Maisījumu karsē, turot trauku karsta ūdens peldē, maisa, līdz mērce nedaudz sabiezē (nepārkarsēt!). Mērci strauji atdzesē. Pasniedz pie dažādiem augļu un ogu saldajiem ēdieniem.

...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
ar sieru , rutki , šķiņķis , cepta , KOMPOTS ,
Šodien vārda dienas svin:
Made, Irbe



Noderēs
Gaļas mīkstumu no ciskas vai muguras gabala sagriež kubveida gabaliņos un sakarsētos taukos apcep, tad liek sautējamā katliņā, pievieno sāli,
Izvāra kafiju, nolej no biezumiem, pievieno cukuru un pienu, velreiz uzvāra.
Burkānus notīra, sagriež, sīpolus sasmalcina. Katliņā izkausē taukvielas, apcep sīpolus, pievieno burkānus un maisot apcep, līdz burkāni sāk smaržot, pielej
Dziļā šķīvī ieklāj sviesta mīklu (skat. attiec, sviesta mīklas recepti), di­benu apziež biezā kārtā ar  marmelādi. Olas ar cukuru un
100 g ābolu, 100 g ūdens, 15 g mannas, 25 g cukura. Ābolus nomazgā, sagriež ar mizu un sēklotni, pārlej ūdeni
Nolobītus, sagrieztus, izmērcētus kāļus novāra gatavus traukā, spēcīgā gaļas vai zoss ķidiņu buljonā un smalki sastampā, pēc tam sajauc ar
Burkānus izvāra veselus vai notīra, sagriež un kopā ar taukvielām un ūdens piedevu izsautē mīkstus. Burkānus samaļ vai sastrādā ar

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO