Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Pudiņš Nākošā »

Skāba krējuma pudiņš

Sastāvdaļas: 3 olu dzeltenumi, 3 olu baltums, 50 gr cukura, citrona miza, 60 gr sijātu miltu, ¼ l skāba krējuma.

Gatavošana:

Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar putās sakultu olbaltumu. Pudiņu iepilda sagatavotā formā, cep 20 līdz 30 min., pasniedz galdā karstu, ar augļu vai vīna mērci.

Pagatavosanas sarezgītība
Vidēji
Kopējās izmaksas
Zemas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2017-12-20
Recepte apskatīta: 570



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
0.00/0
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kartupelu biezeni , gulas , mīklas , bifsteks , gurķu ,
Šodien vārda dienas svin:
Alnis, Andulis



Noderēs
Nolobītus, mazos gabaliņos sagrieztus, nedaudz sālītā ūdenī gluži mīksti novārītus kāļus izberž caur sietiņu, kad biezenis atdzisis, sajauc ar olu
Izsijā traukā pūdercukuru. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Olu dzetenumus pa vienam, pakāpeniski, lēnam maisot pievieno cukuram, maisa apmēram pusstundu,
Kartupeļus pagatavo tāpat kā kartupeļus rīvmaizē, tikai rīvmaizes vietā apviļā pēc sacepšanas sakapātās dillēs pētersīļu zaļumos vai citos garšaugos.
Bumbieru kompots ziemai
Bumbierus nomazgā, nosusina, griež uz četrām daļām, izņem serdeni, un liek tīrās iepriekš sagatavotās burkās. Uzvāra sīrupu (liek vārīties ūdeni, pieber
Laša ikrus ieliek remdenā ūdenī un uzmanīgi noņem plēvi, lai neizjauktu mazās pērlītes, tad ikrus noskalo aukstā ūdeni, nopilina uz
Notīrītas aknas un jēlos taukus divreiz samaļ, klāt piejauc smalki sakapātas pētersīļa lapiņas, sāli, olu un nogaršina ar kādu lāsīti
Sīpolus sasmalcina un katliņā izkausētās taukvielās apcep caurspīdīgus, pieliek sagrieztus kāpostus, pielej nedaudz verdoša buljona vai ūdens un sautē, līdz

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO