Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Pudiņš Nākošā »

„Manchester” pudiņš

Sastāvdaļas: 1/3 L piena, galda maize, 50 gr sviesta, 2 olas, 2 olu dzeltenumi, 100 gr cukura, 3 karotes ruma vai konjaka, 200 gr ievārījuma.

Gatavošana:

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas, olu dzeltenumu, cukuru un rumu vai konjaku. Pudiņu cep sagatavotā, iesviestotā formā 20—30 min. krāsnī.

Pasniedz ar ievārījumu, šo pudiņu var arī ēst aukstu.

Pagatavosanas sarezgītība
Vidēji
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2017-12-20
Recepte apskatīta: 225



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
0.00/0
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
kāpostu salāti , pīle , pastēte , kartupelu biezeni , ābolu ,
Šodien vārda dienas svin:
Hermīne, Estere



Noderēs
1,5 l ūdens uzliek ar sausu, ne visai skābu rupju maizi, pieliek notīrītas korintes, citronmizu un sāli, un kad buljons
Āboliem vispirms izgriež serdi, tad tos sagriež plānās šķēlītēs un pārlej ar krējuma un medus mērci, kuru iegūst, krējumu un
5 šķēles galda maizes uzgrauzdē uz sausas pannas, anšoviem iztīra asakas, smalki sakapā un sajauc ar cieti novārītu olu dzeltenumu
Majorāna dzimtene ir Dienvideiropa, pieder pie lūp-ziežu dzimtas. Var būt viengadīgs un divgadīgs augs. Tautā majorānu vēl sauc par desu
Galu un teļa kājas sacērt ar visiem kauliem, nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni, tiklīdz uzvārās, pirmo ūdeni ar visām putām
Teļa pieņus notīra un 10 min. vāra maz sālītā ūdenī, pēc tam labi nopilina. Teļa nieres nomazgā un apmēram 1/2
Nomazgātu, gabalos saskaldītu astes gabalu sakarsētā taukvielā apcep brūnu, liek katlā un pārlej ar ūdeni, un vāra apmēram pusotras stundas

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO