Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Pudiņš Nākošā »

Makaronu un biskvītu pudiņš

Sastāvdaļas: 100 gr biskvītu, 100 gr makaronu, 3 olu dzeltenumi, 3 olu baltums, 100 gr cukura, glāze balta vai sarkana viņa, 25 gr pūdercukura, 1/4 kārtiņas vaniļas.

Gatavošana:

Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu vārāmu vīnu, pielej pusi pie olu dzeltenuma un cukura kulteņa, un šo atkal pie pārējā vīna, pēc tam visu sakarsē, stipri kuļot, līdz viršanai.

Pudiņu aplej ar mērci, ļaujot 1 st. mēr­cei ievilkties, tad virsū uzpilda putās sakultu, ar pūdercukuru un grūstu vaniļu sajauktu olbaltumu un cep pudiņu  15 min. krāsnī.

Pagatavosanas sarezgītība
Vidēji
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Mazs
Pievienots: 2017-12-20
Recepte apskatīta: 563



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
0.00/0
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
biezeņ , baltmaize , Galerts , vīna , plūme ,
Šodien vārda dienas svin:
Alnis, Andulis



Noderēs
Rīsus nomazgā, nosusina, liek katlā sakarsētā sviestā, maisot sacep caurspīdīgus, pielej karstu buljonu, pievieno pēc garšas sāli, visu pārmaisa, katlam
Brūklenes izlasa, nomazgā, uzlej verdošu ūdeni, 5-10 min. patur, nokāš, saliek katlā, pieliek krustnagliņas, kanēli, citrona miziņu, maisot savāra, izrīvē
Notīrītu zivi sagatavo, sagriež gabalos un uzliek vārīties ar verdošu šķidrumu, vai arī atstāj veselu, nesagrieztu, bet tad liek vārīties
Nomazgātus, notīrītus jaunos burkānus sagriež biezās šķēlēs, liek vārīties ūdenī, sviestu, sāli un pipariem un lēnām izsutina gatavus. Tad krējumu
Gurķus un zaļumus nomazgā un smuki sakrāmē traukā, pa slāņiem pievienojot zaļumus un ķiploku. Mazsālītu gurķu marinādei novāra apmēram 3L.
Krējumam pievieno galda mārrutkus, sāli, cukuru un iz maisa. Mērci pasniedz pie zivīm vai dārzeņiem.
Ābolu kompota gatavošanai piemērotākās ir ziemas un rudens ābolu šķirnes. Ieteicamākās ir Antonovka, Rudens svītrainais, Safrāna pepiņš, Tērbatas rožābele, no

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO