Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Pudiņš Nākošā »

Biskvītu un marmelādes pudiņš

Sastāvdaļas: 200 gr karotes biskvītu, l/2 gl. stipra vīna, 50 gr pomeranču mizu, 200 gr marmelādes, 3 olu dzelt, 100 gr cukura, 1 gl. karsta piena.

Gatavošana:

Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos bis­kvītus sagriež lielākos kantainos gabaliņos un iepilda formā pārmai­ņus ar gabaliņos sagrieztu marmelādi.

Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, sajauc ar pienu un sakarsē, stipri kuļot, līdz viršanai, ar šo kulteni aplej pudiņu un cep krāsnī 20—30 min.

Pasniegt var ar vīna mērci.

Pagatavosanas sarezgītība
Vidēji
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Vidējs
Pagatavošanas laiks
Vidējs
Pievienots: 2017-12-20
Recepte apskatīta: 268



Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
0.00/0
Atstāt vērtējumu receptei

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Zivju buljons , Šokol , jāņogu , puķkāpostu , rabarb ,
Šodien vārda dienas svin:
Agris, Agrita



Noderēs
Olu dzeltenumu kādu 1/4 st. kuļ ar cukuru. Madeiru sakarsē, pieliek sviestu un sakulto olu dzeltenumu, ko vairs nedrīkst uzvārīt,
Mazgājot tīri noberž jaunos kartupeļus, liek katlā, pievieno sīpolu, sviestu, vistas buljonu un zaļumus. Uz mazas liesmas visu karsē, līdz
Krējumā sakultu sviestu krietni samīca ar miltiem, klāt piejauc berztu sieru un olu, un mīklu naža muguras biezumā uzziež uz
Kartupeļusnomazgā un ar mizu sālsūdenī novāra mīkstus, karstus nomizo, atdzesē un sagriež kubveida gabaliņos. Skābam krējumam pievieno sāli, cukuru, smalki
Karstā buljonā vai ūdenī liek vārīties gabaliņos sagrieztus kartupeļus, ķimenes, sāli. Sīpolu sasmalcina, taukvielās apcep. Bieti notīra, sarīvē skaidās. Mīksti
Sarkanie galviņkāposti lieliski noder salātu gatavošanai, jo to spilgtā krāsa uņ īpatnējā garša rada lielāku dažādību konservu dārzeņu klāstā. Labākās
Kreses notīra, ievirco ar eļļu, citronsulu, sāli un pipariem, sasmalcina, un pārklāj ar tām ēdienu plati. Olas novāra cietas, noloba,

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO