Pudiņš ēdienu receptes e-PavarGramata.lv

Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Pudiņi :: Pudiņš

Pudiņš

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Zemeņu pudiņš 4.05

Cukuru ar daļu vīna savāra sīrupā, tad pievieno zemeņu sulu, pārējo vīnu, atdzesē. Iemaisa rīvmaizi, olu dzeltenumus, sakapātus riekstus vai mandeles un beidzot saputotus olu baltumus, liek izziestā veidnē, sacep. Pasniedz ar zemeņu sīrupu vai...Skatīt recepti

Sausiņu pudiņš 4.35

Sausiņus salauza un pārlej ar karstu pienu. Sviestu samaisa ar cukuru, olu dzeltenumiem, masā sastrādātiem izmērcētajiem sausiņiem. Olu baltumus sakuļ stingrās putās, pievienojot mazliet sāls un cukura. Masā iejauc nomazgātas, nosusinātas rozīnes un iecilā saputotos...Skatīt recepti

saldu krāsa pudiņš 4.20

Jātaisa mīkla jāliek cepties 1 stunda pēc tam jaadzesē un jaliek tumsā uz 1 vienu nakti pēc tam jānopērk groziņi jebkurš un labu apetīti.

...Skatīt recepti

Amazoņu pudiņš 0.00

Olu dzeltenumu sakul ar cukuru, to iejauc karstā pienā un tur­pina kult uz uguns, līdz šķidrums mazliet sabiezē, uzvārīties neļauj.

Kad mērce atdzisusi, piejauc nolobītas, smalki rīvētas mandeles un sijātus kartupeļu miltus, beigās visu sajauc ar...Skatīt recepti

Angļu pudiņš 0.00

Krējumā sakultu sviestu sajauc ar cukuru, olas dzeltenumu, olu, rozīnēm, vīnogām, smalkās strēmelītēs sagrieztu sukādu, smalki sa­kapātu citrona mizu, mazumiņu berzta muskatrieksta, rumu un mil­tiem.

Pudiņu vāra iesviestotā, ar cukuru apkaisītā formā, ūdens peldē apm. 1...Skatīt recepti

Apelsīnu pudiņš 0.00

Ar sviestu uzvārītā pienā pamazam iejauc miltus un kuļ mīklu tik ilgi uz uguns, līdz tā vairs nelīp, atdzisušai miklai, stipri ku­ļot, piejauc olu dzeltenumu, berztu apelsīnu mizu, apelsīnu sulu, cukuru, uz beigām visu sajauc...Skatīt recepti

Baltmaizes pudiņš 0.00

Galda maizei noberž garozu, sagriež šķēlēs, aplej ar karstu pie­nu, kad izmirkusi, izberž caur rupjāku sietiņu un sajauc ar izkau­sētu sviestu.

Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc maizes bie­zenim kopā ar berztu citrona mizu un notīrītām...Skatīt recepti

Biskvīta pudiņš 0.00

Olu dzeltenumu kuļ pusstundu ar cukuru: tad klāt piejauc berztu citrona mizu vai vaniļu, izsijātu berztu baltmaizi un miltus, un uz beigām visu sajauc ar putās sakultu olbaltumu.

Pu­diņu iepilda sagatavotā formā, 35 - 45 min....Skatīt recepti

Vārāmais pudiņš 0.00

Ar sviestu uzvārītā pienā pamazām iejauc miltus un kuļ mīklu tik ilgi uz uguns, līdz tā vairs nelīp.

Kad mīkla atdzisusi, tai pa­mazām, stipri kuļot, piejauc jēlas olas, cukuru, notīrītas rozīnes un nolobītas, rīvētas rūgtās mandeles.

Pudiņu...Skatīt recepti

Brūkleņu pudiņš 0.00

Brūkleņu sīrupu uzvāra ar sviestu, piejauc miltus un savāra visu gluži biezu. Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piekuļ atdzisušam brūkleņu biezenim, ko tad sajauc ar putās sakultu olbaltumu.

Pudiņu cep sagatavotā formā 30 min. mēreni karstā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
sviests , balta , mellen , veltnīši , piena merce ,
Šodien vārda dienas svin:
Melānija, Imanta



Noderēs
Sagrieztas pākšu pupiņas novāra līz tās paliek mīkstas, bet selerijas Izvāra pastingras. Pagatavo mērci: sīpolus sagriež ripiņās, cep eļļā caurspīdīgi
Sagatavo dažādu nokrāsu kartupeļu biezeņus ieliek ietaukotās veidnēs vai tasītēs, no tām izgāž pasniegšanai paredzētajā traukā, blakus ceptiem putniem, gaļai
Sēņu salātus gatavo no tikko novārītām vai marinētām, sālītām sēnēm. Sālītas sēnes mērcē aukstā ūdenī, lai samazinātu sāls saturu. Sēnes
Aknas nomazgā, sagriež glītās šķēlēs, nedaudz izdauza, karstos taukos cep gatavas, uzkaisa nedaudz sāls. Uz pannas, kur aknas ceptas, uzber
Pagatavo kartupeļu biezeni. Žāvētas aprikozes nomazgā ar siltu, tad noskalo ar verdošu ūdeni, pēc tam ar nelielu ūdens piedevu izsautē
Tējas lapiņas aplej ar verdošu ūdeni, ļaujot 5 min. ievilkties segtā traukā. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru un tad līdz
Presētos nēģus sagriež mazās šķēlītēs vai piemērota lieluma gabaliņos un pārliek ar sviestu pārziestai baltmaizes šķēlītei. Grezno ar citrona vai

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO