Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

« Iepriekšējā Pīrāgi

Speķa pīrādziņi

Speķa pīrādziņi

Sastāvdaļas: 700 gr speķis, 2 gl. piens, 1/2 pac. rauga, 0,5 kg milti, ola, 50 g sviests vai margarīns, sāls, cukurs, sīpoli, pipari.

Gatavošana:

Pagatavojam mīklu. Ņem emaljētu trauku ar aprēķinu, ka mīkla uzrūks. Traukā ielej pienu, uzsilda, bet nekarsē, nem no uguns, iedrupina raugu, cukuru, sāli un 1 ēd.k. miltus, apmaisa. Liek malā nedaudz uzrūgt, izkausē margarīnu. Traukā ber izsijātus miltus, pievieno margarīnu, mīca. Pārkaisa miltus un liek siltā vietà raudzēties. Kamēr mīkla rūgst pagatavo pilgijumu, smalki sagriež speķi un sīpolu, apmaisa un pievieno sāli, piparus. Līdz mīkla gatava veido pīragus ar pildijumu, un kārto uz cepešpannas un apsmērē katru pīrādziņu ar sakoltu olu. Liek cepeškrāsnī un cep. Pie 175ºC apmēram 15-20min. Labu apetīti!

Pagatavosanas sarezgītība
Vidēji
Kopējās izmaksas
Vidējas
Kaloriju līmenis
Augsts
Pagatavošanas laiks
Augsts
Pievienots: 2015-02-24
Recepte apskatīta: vairāk kā 1000reižu



Pievienoja: diana7
Rīki
mailmailmailmailprinter
Dalīties ar recepti
Vai Jūs uzskatāt šo recepti par noderīgu?

Receptes reitings
4.33/18
Atstāt vērtējumu receptei


Papildus fotogrāfijas


Speķa pīrādziņiSpeķa pīrādziņiSpeķa pīrādziņiSpeķa pīrādziņi

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
Grūbu , aknas , bumbieri , marrutki , gurķ ,
Šodien vārda dienas svin:
Otīlija, Iveta



Noderēs
Notīrītus sīpolus sagriež, taukvielās apcep, samaļ, iemaisa vārītu kartupeļu masā, pievieno karstu šķidrumu no cepeša vai uzvārītu pienu, pievieno sāli,
Banānu plāte
Banānus noloba un pusi sagriež šķēlēs, bet otru pusi izspiež caur sietiņu, samaisa ar cukuru, vīnu un pārlej sagrieztiem banāniem.
Raugu sadrupina , samaisa ar 1 tējk silta piena un 1 tējk miltu , noliek siltā vietā uzrūgšanai. Pienu
Anšoviem izņem asakas, tos smalki sakapā un sajauc ar sakapātām aknām, kuras iepriekš nomazgā un labi nopilina. Gaļu izberž caur
Kartupeļus sagriež stienīšos, sīpolu sacep taukvielās, pievieno miltus, maisot apcep, tad pielej tomātu biezeni un krējumu, uzvāra, verdošo mērci pārlej
Nierei izņem vadus un sagriež to šķēlēs, tad ieliek uz pāris mi nūtēm verdošā ūdenī, izņem laukā un uzliek ar
Baravikas notīta, griež sev tīkamos gabalos, pārlej ar ūdeni un liek katlā vārīt. Vāra, ik pa laikam apmaisot, aptuveni 30min.

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO