Reklāma
Bezmaksas sludinājumi
Bezmaksas sludinājumi internetā
+ 5 foto
eLOTS.Lv

Ērts un drošs savienojums izmantojot https protokolu, mobilo ierīču atbalsts.
Atjaunotā versija:

e-Pavārgrāmata


Sarunas
Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
j7: Jā, tas ir labs.
skatīt...

Maizes alus
j7: Vienkārši vārīti apiņi, garšai. Cik ilgi, tas jau no daudziem faktoriem atkarīgs..., bet kamēr apmierina stadija... :) It kā ļoti sakarīgs rezultāts.
skatīt...

Maizes alus
unaars: Diezgan neprecīza recepte!piem. apiņu novārījums-kā gatavot? un uzraudzēts raugs-kā un cik ilgi? cik ilgi jāraudzē viss kopā?
skatīt...

Krāsnī cepts zandarts ar sēnēm
andis: ljoti smeķīgi sanaca
skatīt...

Vārītu kartupeļu pankūkas
baibba23: super:)
skatīt...

Pīrāgi

Šķirot: Jaunākās | Populārākās | Apmeklētākās

Speķa rauši 4.03

Raugam pieliek 1 tējkaroti cukura, samaisa un noliek siltumā uzrūgšanai. Pienu uzsilda līdz 30° C temperatūrai, pieber pusi miltu, iemaisa uzrugušo raugu, pieliek cukuru, mīklu pārkaisa ar miltiem, pārsedz, siltuma uzraudzē. Uzrūgušai mīklai pieliek krējumu,...Skatīt recepti

Sviesta mīklas pīrādziņi 4.00

Ceptu vai tvaikotu gaļu samaļ, sīpolu nomizo, smalki sagriež. sviestā apcep, pieliek gaļu, nedaudz sāls. piparus, atdzesē. Gatavu sviesta mīklu izrullē, saliek gaļu mazos gabaliņos, liek mīklu pāri, izspiež ar rievainu formiņu, sakārto...Skatīt recepti

Mazi pīrādziņi no rauga mīklas 4.00

Siltam pienam pieliek raugu, piesijā miltus, samaisa pāri mīklu, uzraudzē un pieliek kausētu sviestu, cukuru, sāli, sijā miltus, tad mīca kamēr mīkla top spīdīga un atlec no rokām, tad uzraudzē. Mīklu izrullē, un liek sagatavotu...Skatīt recepti

Lašu pīrāgs 4.22

Lasi sagriež mazos gabaliņos, apsala ar sāli un pipariem, nedaudz sviestā apcep. Rīsus uzvāra pusmīkstus, nokāš, noskalo, pieliek sāli. sviestā saceptus sīpolus, tvaiko krāsnī mīkstus. Mīklu izrullē liek pildījumu, tikai atdzisušu, parupji sakapātas olas, lasi...Skatīt recepti

Mazie laša pīrādziņi no rauga mīklas 4.23

Rīsus kārtīgi nomazgā, ieber verdošā ūdenī, vāra pusmīkstus, tad nokāš, noskalo, pieliek sviestu, nedaudz sāls, apsegtus krāsnī tvaiko mīkstus. Vārītas olas un lasi sagriež mazos četrstūrainos gabaliņos, pieliek smalki sagrieztus notvaikotus sīpolus, pieliek notvaikotus un...Skatīt recepti

Lielais kāpostu pīrāgs 4.00

Siltā pienā izjauc raugu, piesijā miltus, iemaisa pašķidru mīklu, tad uzraudzē, pieliek 100 gr izkausēta sviesta, smalki sagrūstu kardamonu, sāli, cukuru, skābu krējumu, miltus un mīca. kamēr mīkla kļūst spīdīga, ļauj uzrūgt. Kāpostus sakapā, stipri...Skatīt recepti

Speķa pīrādziņi 4.33

Speķa pīrādziņi

Pagatavojam mīklu. Ņem emaljētu trauku ar aprēķinu, ka mīkla uzrūks. Traukā ielej pienu, uzsilda, bet nekarsē, nem no uguns, iedrupina raugu, cukuru, sāli un 1 ēd.k. miltus, apmaisa. Liek malā nedaudz uzrūgt, izkausē margarīnu. Traukā...Skatīt recepti

Meklēšana

Meklējumu vaicājumi:
medij , cīsiņi , gulašs , rabarb , kompots ,
Šodien vārda dienas svin:
Sandra, Gunvaldis, Gunvaris, Sondra



Noderēs
Biezpienu samaļ gaļas mašīnā. Tomātus izberž caur sietiņu, lai atdalītu miziņas un sēkliņas. Sviestu saputo, pievieno sīki sasmalcinātus sīpolus, biezpienu,
Zirņūdeni, kurā pelēkie zirņi novārīti, uzvāra ar iejauktiem miltiem, cukuru un etiķi, klāt pieliek mazos kantainos gabaliņos sagrieztu speķi,
Iztīrītām zivīm atdala filejus, sadala porciju gabalos, tos pārslaka ar citronu sulu, liek ietaukotā ugunsdrošā stikla veidne, pārklāj ar ietaukotu
Sasmalcinātus sīpolus, pētersīļus sviestā apcep, pievieno zivju mērci un vara apmēram 15 minūtes. Izkāš, pievieno sakultu olas dzeltenumu, balto galda
Baklažāniem plāni nogriež miziņu , baklažānus griež šķērsām apmēram pirksta biezās šķēlēs, apviļā sakultā olā, tad apviļā miltos, tad vēlreiz
Notīrītus sīkos kartupeļus pārgriež uz pusēm, bet lielākos sagriež kubiņos un liek vārīties ūdenī, kam pievienota sāls. Kad kartupeļi ir
Marinēšanai izlasa vienāda lieluma un krāsas gurķus un tomātus. Tomāti jāņem vienas šķirnes vēl pilnīgi cieti, sarkani. Lai tomātiem karsējot

TOP 20 RECEPTES ŠODIEN

Jaunumi

Uzvārītam pienam pieliek sagrieztu baltmaizi, un sviestu, pēc tam, stipri kuļot, visu savāra biezu. Kad mīkla atdzisusi, piejauc jēlas olas,
Olu dzeltenumu saputo ar cukuru, piejauc berztu citrona mizu, izsijātus miltus un svaigu skābu krējumu, un beigās visu sajauc ar
Biskvītus ieliek pārmaiņus ar makaroniem cepamā bļodā, ko iepriekš iesviesto. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, tad sakarsē baltu vai sarkanu
Baltmaizei noņem garozu, aplej ar iecukurotu melnu kafiju, sa­šķaida putrā, sajauc ar karstu sviestu, kad biezenis atdzisis, piejauc olu dzeltenumu
Biskvītus apslaka ar stipru vīnu, ar daļu biskvītu, tos liekot stā­vus blakus vienu otram, apliek formas iekšējo apmali, bet pārējos

Populārakie

Mimoza no tunča
Novāra kartupeļus ar mizu, burkānus un olas. Visu nomizo un rīvē uz smalkās rīves, katru produktu savā traukā. Olas baltumu
Siļķe kažokā
Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā.
Kabaču ikri.
Kabačus un burkānus nomazgā un nomizo, kabacim iztīra sēklas(ja tādas ir), tad sarīvē. Kabačiem lielā rīve, burkāniem vidējā. Sīpolu nomizo un
Tomāti savā sulā (bez pasterizēšanas)
Šai receptē neizmanto kā parasti veselus tomātus, bet gabaliņos grieztus. Ņem gatavus tomātus, noskalo aukstā ūdenī, liek bļodā un pārlej ar
Kabaču ikri ziemai.
Visus dārzeņus rūpīgi nomazgā, notīra un sagriež mazos gabaliņos. Jaunus kabačus var netīrīt no mizas un sēklām.  Sīpolus griež smalki. Burkānus,

Produktu masa

TOP Sadaļas

INFO